VIDEO: Tämä tilanne toi HIFK-hyökkääjälle suihkukomennuksen - "Sä maksat tosta vielä!"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2014
Jaa tämä...

HIFK:n Jasse Ikonen sai ulosajon Bluesia vastaan pelatussa ottelussa.

HIFK:n ja Bluesin välisessä ottelussa käytiin parhaimmillaan varsin kuumilla kierroksilla. Suurimmat löylyt aiheutti Blues-pakki Mikko Kuukan loukkaantumiseen johtanut tilanne.

Tilanteessa HIFK:ta edustava Jasse Ikonen luisteli pelin taustalla Kuukan ohi osuen Blues-peluria olkapäällä suoraan päähän. Ikonen ei tehnyt tilanteessa varsinaista taklausliikettä lainkaan, joten ainakin tv-kuvan perusteella tapahtuma näytti puhtaalta vahingolta.

[ Tänään ISO kierros Liiga-kiekkoa! Käy tsekkaamassa Veikkaussivujen ilmainen vihje Ilves-Tappara -paikalliskamppailuun! Betsaa Nordicbetilla peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Samoilla linjoilla oli myös HIFK-luotsi Antti Törmänen, joskin hänen mielestä myös ulosajo oli ihan aiheellinen.

– Puhdas vahinkohan se oli. Ikonen luisteli vierestä ja Kuukka nousi juuri samaan aikaan. Harmillista, että tuli aivotärähdys. Oikea tuomio se silloin oli. Kuukka tuli vielä siihen pyörimään, mutta taisi olla aika sekaisin. Kun aivotärähdys tulee, niin se on oikea tuomio, Törmänen kommentoi Ylelle.

Kyseinen ”taklaus” sai Blues-pelaajat käymään kierroksilla – etenkin Siim Liivikin, joka antoi voimakasta palautetta Ikoselle tilanteen jälkeen.

– Sä maksat tosta vielä, sä tiedät sen itsekin, Liivik huuteli vaihtoaitiosta Ikosen poistuessa jäältä.

Katso Kuukan loukkaantuminen tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut