VIDEO: Tampa Bay Lightningille kauden erikoisin voitto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/09/2016
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin yksi kauden erikoisimmista otteluista kun Lauri Korpikosken edustama Edmonton Oilers isännöi Valtteri Filppulan seuraa Tampa Bay Lightningia.

Edmonton Oilers johti ottelua luvuin 2 – 0 kun kolmannen erän viimeiset kymmenen minuuttia pyörähtivät käyntiin. Näytti siltä, että öljymiehet saisivat napattua itsellensä elintärkeät 3 pistettä ja kohennettu asemiaan Tyynenmeren divisioonassa, jossa joukkue on tällä hetkellä viimeisenä. Mutta sitten kiekkojumalat laittoivat sormensa peliin ja päättivät että Oilers saa luvan pysyä toistaiseksi sarjataulukon hännillä…

Ajassa 43.01 Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin veto pomppasi Brandon Davidsonin varusteista ohi Oilersin maalia vartioineen Cam Talbotin. Epäonninen tapahtuma, joita sattuu silloin tällöin.

Kaksitoista minuuttia myöhemmin Oilersin maalin punalamppu syttyi uudelleen, kun tällä kertaa Taylor Hall ohjasi vahingossa Victor Hedmanin kovan syötön omaan maaliin. Kaksi omaa maalia samassa ottelussa. Harvinaista mutta sattuu silloin tällöin, yleensä Suomen maajoukkueella on yhtä paljon epäonnea.

Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, vaan vain 61 sekunnin päästä edellisestä Steven Stamkosin syöttö kimposi jälleen oman pelaajan jalasta Oilers maaliin ja näin ollen sinetöi Tampan 2 – 3 voiton.

Tampa Bay siis voitti ottelun peliajan viimeisen seitsemän minuutin aikana syntyneiden Edmontonin kolmen oman maalin turvin! Tapahtumat hakevat vertaisiaan, ja olivat ilmeisesti NHL-historian ensimmäinen kerta kun yhdessä erässä nähdään kolme omaa maalia. Ehkä Edmonton Oilers on sarjataulukossa juuri sillä sijalla millä ansaitseekin?

Lue myös:

VIDEO: Olli Juolevilla on edessään lupaava tulevaisuus

VIDEO: Kärppien kultakolmikko palaa SM-liigaan lauantaina

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa