Tampa Bay Lightning on menettämässä supertähtensä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

NHL-tähtihyökkääjä Steven Stamkosin ura Tampa Bay Lightning paidassa näyttää olevan ohitse.

25 – vuotiaan maalinsylkijän sopimus päättyy ensi vuoden heinäkuussa jolloin Steven Stamkosista tulee rajoittamaton vapaa agentti, ja jatkosopimus oli tarkoitus sorvata miehen ja seuran välille ennen tulevaa vuodenvaihdetta. Rapakon takaa, ja erityisesti kiekkoraamattu The Hockey Newsin piiristä, kantautuvien tietojen mukaan sopimustilanteet ovat tällä hetkellä kiehumispisteessä, eikä yhteistä säveltä tunnu löytyvän millään.

Stamkosin nykyisessä sopimuksessa on pykälä joka estää seuraa myymästä häntä mihin tahansa. Tampa Bay Lightningin General Manager Steve Yzerman onkin huhujen mukaan pyytämässä listaa niistä seuroista johon Stamkos haluaisi siirtyä siirtorajan umpeutuessa 29. helmikuuta, mikäli jatkosopimukseen ei päästä. Vuoden 2008 NHL-draftin ykkösvaraus ja Tampa Bayn kapteeni Stamkos onkin tällä hetkellä itse hyvin tilanteensa herra.

Seuraavat 70 päivää näyttävät sen mihin tilanne kehittyy. Stamkos itse todennäköisesti haluaisi sopimusta joka toisi herralla n. 10 miljoonaa dollaria kaudessa, kuten Chicago-hyökkääjät Patrick Kane ja Jonathan Toews saavat. Yzerman ei tunnu olevan valmis tähän, mutta joku NHL-sirkuksen seuroista varmasti on. Tilanteessa on kuitenkin Stamkosin kannalta se riski, että mies tekee loppukauden kattavan sopimuksen, jonkun seuran kanssa jonka kemioihin ja pelitapaan mies ei sovellu. Tämän seurauksena loppukausi voi olla täysi floppi, mikä taas huonontaa miehen neuvotteluasemia tulevan kesän siirtoikkunassa. Se on kuitenkin varmaa, että Veikkaussivut.com tulee uutisoimaan Steven Stamkosista uudelleen viimeistään 29. helmikuuta.

Kotimaista Liigaa pelataan jälleen tänään. Muun muassa Pelicansin ja eilen historiaa tehneen Juha Leimun peliesityksiä pääsee seuraamaan Lahdessa, johon vierasjoukkueeksi matkustaa Rauman Lukko.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Helsingistä Ouluun – Liigan Perhepäivät kiertävät kaikki kiekkokaupungit
NHL-blogi: Huijattiinko Kanelle syöttöpiste?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa