VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 03/09/2016
Jaa tämä...

Paris Saint-Germainin ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic yllättää työhaastatteluun tulleet hakijat todella pahan päiväisesti uudessa Vitamin Wellin mainoksessa.

Jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovicilla on monta rautaa tulessa myös jalkapallokentän ulkopuolella. Mies on mukana usean eri tuotteen mainoskasvona ja onhan miehellä myös oma hajuvesimerkki. Yksi tuotemerkki jonka kasvoina ja lähettiläänä Zlatan toimii, on terveysjuomabrändi Vitamin Well. Niin ikään ruotsalainen Vitamin Well hakee tällä hetkellä uutta työntekijää kattonsa alle, ja yritys päättikin pyytää Zlatania hoitamaan rekrytointihaastatteluja heidän puolestaan, ja kuten voi olettaa niin lopputulos on melko hauskaa katseltavaa!

Pahaa aavistamattomalla haastateltavalla on nimittäin todella suuria vaikeuksia saada sanoja suustaan Zlatanin kysymysten edessä. Zlatan antaakin änkyttävälle nuorukaiselle sellaisen katseen, että hakijalle ei jää paljon arvailujen varaan siitä, että saako hän paikan vai ei.

Videon katsottuaan mieleen nousee vain yksi toive. Ruotsalaiset tuotantoyhtiöt, tehkää uusi kausi Diilistä ja ottakaa Zlatan ohjelman isännäksi!

Zlatan sekä PSG ovat tänään tulessa kello 21.45 alkavassa Mestarien Liigan puolivälieräottelussa Chelseaa vastaan. Lue Veikkaussivujen ennakko illan huippuotteluun tästä.

Lue myös:

 VIDEO: Kulta Leijonalla uran ensimmäinen kolmen maalin ilta | Liiga
VIDEO: Pelaako TPS-ikoni ensi kaudella TUTOssa?