Tappara - Ässät 5. Finaali 22.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Joko Ässät osuu vieraissa?

Tänään on se päivä, kun mestaruusjuna ottaa sunnaksi Porin.

NordicBetilla vielä paikkoja jäljellä tuohon junaan! Hyppää kyytiin ja kuittaa samalla 50€ riskitön veto VAIN TÄSTÄ!

Erittäin tasaväkinen sarja alkaa pikkuhiljaa osoittaa kääntymisen merkkejä. Tappara on voittanut omat kotiottelunsa tähän asti viimehetkien maaleilla. Ässät sen sijaan on onnistunut tahkoamaan isoja maalimääriä Porissa. Jos porilaiset osuvat vastaavanlaisella tehokkuudella myös Tampereella, niin mestaruus tulee matkaamaan Poriin.

Tappara on suoraviivaistanut peliään koko pleijareiden ajan. Osittain tämä on seurausta kahden kiekollisen johtajan Barkovin ja Connolyn loukkaantumisista, mutta myös selkeästä Jukka Rautakorven tekemästä linjauksesta. Tämä taas ei tunnu purevan Ässien seinämäiseen puolustukseen todellakaan toivotulla tavalla. Sen sijaan Tappara on ollut omassa päässä ajoittain pahoissakin ongelmissa. Jonkun olisi nyt tamperelaisten pelissä muututtava, jotta mestaruus Mansesteriin jäisi. Ville Niäminen ja kumppanit, pallo on teillä.

Ässät ansaitsee suureellisen hatun noston. Joukkue on koonnut itsensä jo kahdesti erittäin raastavan tappion jälkeen. Olisi voinut luulla, että ensimmäisen ottelun 5 sekuntia ennen päätössummeria tullut ratkaisu olisi vaikein mahdollinen paikka, mutta Tappara kiristi kolmanteen finaaliin tuosta vielä 4 sekuntia pois. Näiden tappioiden jälkeen porilaiset ovat kuitenkin onnistuneet kuittaamaan tylysti ja isosti heti seuraavassa matsissa. Mikäli Ässät pystyy siirtämään osumatarkkuuden Porista Tampereelle se voi hyvinkin ratkaista SM-liigan mestaruuden jo tulevana keskiviikkona.

Tänään osuu Armian Joppe myös Hakametsässä. Ässille ensimmäinen vierasvoitto tässä sarjassa.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen