CHL Tappara - Grizzlys Wolfsburg nähdäänkö taas maalijuhlat?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 09/03/2017
Jaa tämä...

Tappara on purjehtinut CHL –peleissä voitosta voittoon ja varsin helpon oloisesti. Löysempi asenne oli kostautua edellisessä pelissä, mutta sen verran Tappara löysäsi käsijarrua että tärkeät pisteet sieltä napsahtivat. Wolfsburgin nallekarhut hakivat pisteet perjantaina lukemin 0-1, joten onko siellä nyt alettu puolustamaan? Edellinen kohtaaminen Tapparaa kohtaan kun päättyi lukemiin 1-7 ja samaa taitaa olla edessä nytkin.

Tappara on saanut oman dieselinsä käyntiin jo hyvissä ajoin ennen Liigan alkua ja nyt jo voidaan puhua kovasta kandidaatista niin Liigaan kuin CHL:nkin. Nappaako kirvesrinnat tuplavoiton tällä kaudella? Se olisikin kova saavutus se. Näillä maaleilla mentiin perjantaina:

Matsia pääsee seuraamaan sunnuntai-illan ratoksi niin Unibetin kuin NordicBetin streamien avulla, joten välttämättä matsin seuraamiseen ei tarvitse uhrata killinkiäkään. Suosittelemme kuitenkin laittamaan matsiin vetoja sillä tarjolla on monta mielenkiintoista ja hyvät kertoimet omaavaa vedonlyöntikohdetta.

Maalintekijävetoon Tappara-pelaajia

Jos peilataan tätä peliä siihen mitä edellisessä kohtaamisessa tapahtui, voisi tässä olla se murskavoiton paikka. Vierailija Wolfsburg pelasi perjantaina kolmella kentällä, se ei voi olla näkymätää Tampereen ”lentokenttämäisellä” isolla kentällä. Betsejä siis voi ripotella monelle Tappara-pelaajalle, parhaassa tapauksessa tässä tehdään jopa se kolme maalia per erä ja suurin osa näistä mennee kotijoukkueelle.

Edellisessä kohtaamisessa maaleja syntyi tähän tahtiin:

Tulosvetoon voisi laittaa tästä lukemia 4,5,6 – 0,1 varovaisen arvion mukaan, Tapparalle toki voi laittaa sinne 10 maaliin saakka betsejä, nyt halutaan lisää onnistumisia, alkaahan se Liiga ihan kohta ja silloin on oltava valmis.

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

shaktar
Shaktar Donetsk - AS Roma 21.2.2018, Ukraina on paha paikka rooma...

Shaktar Donetsk on ollut pitkällä talvitauolla, AS Roma taas on hiljattain katkaissut pitkän voitottomien otteluiden putkensa.

pyeongchang-päivä
Torstai 22.2., tuoko yhdistetyn miehet viestimitalin? Lyö vetoa ...

Torstaina on jälleen mitalimahdollisuus ja paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Betsaa ja voita!

Aikaisemmat otteluennakot