Tappara - Ilves 14.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tampereen ulkoilmaottelu kruunaa Liigakierroksen.

Tappara – Ilves, merkki 1, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,15 | 3,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä Ilves. Odotettu Tampereen ulkoilmaottelu on ehdottomasti tämän kierroksen jännittävin sekä mielenkiintoisin tapahtuma. Tapahtumassa tulee olemaan yli 15 000 katsojaa. Toivottavasti sää ei tule sotkemaan ottelun kulkua. Tappara lähtee täysin ansaitusti tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Tapparan pelaaminen kiekollisena ei välttämättä viime kierroksien aikana ole ollut parhaalla mahdollisella tasolla, mutta Juha Metsola on maalillaan ollut fantastinen sekä viisikkopuolustaminen on ollut joukkueelle kuin joukkueelle erittäin vaikeasti murrettavissa. Tappara onkin tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Tappara murskasi Lahdessa Pelicansin 1-4 numeroin.

Ilvekselle joulutauko tulee enemmän kuin hyvään saumaan, sillä Tuomas Tuokkolan ryhmälle voitot ovat jääneet tulematta. Edellisellä kierroksella Ilves voitti Pelicansin 3-2 maalein, mutta ottelun taso oli surkeaa luokkaa. Ilves oli kahdesta surkeasta joukkueesta vähemmän surkeampi. Viisi edellistä ottelua ovat Ilvekselle tuottaneet vain yhden voiton. Kaiken kaikkiaan loistava alkukausi on Ilveksen kohdalla pelkkää historiaa. Kymmenen edellistä ottelua ovat Tupsukorvien pistepussia lihottaneet vain kolmen voiton verran. Tapparan viisikkopuolustaminen on niin hyvällä tasolla, että Ilves tulee tänään joutumaan haastavan paikan eteen. Ilveksen kiekollinen osaaminen on erittäin rajallista ja varsinkin viime aikoina se on näkynyt selkeästi. Varsinkin nopeus on viime otteluissa jäänyt puuttumaan Tupsukorvien kiekollisesta pelaamisesta.

Molempien joukkueiden sairaslistat ottelun alla ovat hyvin lyhyet, joten siinä mielessä niin Tappara kuin Ilves pääsee loukkaantumisten osalta tähän otteluun hyvästä tilanteesta. Juha Metsola tulee aloittamaan Tapparan maalilla, Ville Kolppanen puolestaan jatkaa Tupsukovien maalinsuulla. Ilveksen kannalta Arto Tukion, Masi Marjamäen sekä Miro Hovisen poissaolot ovat menetyksiä, mutta tosissaan muuten Tupsukorvienkin sairaslista on hyvässä kunnossa. Välttämättä pelillisesti tiedossa ei ole erikoinen kohtaaminen, mutta tapahtumana tiedossa tulee varmasti olemaan upea koko Tampereen kaupungille sekä suomalaisille jääkiekon ystäville. Ilveksen pelityyli on ollut niin kuluttavaa, että Tupsukorvien tankista on bensa pikkuhiljaa pääsemässä loppumaan. Tappara on ehdottomasti syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas