Tappara kaavailemassa Jukka Rautakorvelle uutta sopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tapparan päävalmentajaksi kaavaillaan tuttua nimeä.

Jääkiekon SM-liigassa käynnistyvät huomenna semifinaalikamppailut, jossa mukana on myös Tappara, kun tamperelaiset avaavat huippumielenkiintoisen ottelusarjan Kärppiä vastaan.

Vaikka Tapparan kausi on tulossa huipennukseensa, seuraavasta päävalmentajasta käydään keskustelua, sillä tamperelaisseura on alustavasti sopinut päävalmentajapestistä tutun miehen kanssa, sillä suunnitelmien mukaan seuraa valmentaa syksystä 2017 lähtien Jukka Rautakorpi. Asiasta kertoo Urheilusanomat.

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön palloilulajien vastuuvalmentajana toimiva Rautakorpi tulisi toimimaan Jussi Tapolan seuraajana, joka on tällä hetkellä Tapparan päävalmentajana. Hänen sopimus päättyy keväällä 2017. Rautakorpihan toimii myös A-maajoukkueen apuvalmentajana.

Rautakorpi aloitti Amurin valmentajana lokakuun puolivälissä vuonna 2015, mutta hän ei onnistunut kääntämään joukkueen kurssia. Venäläisjoukkue oli koko sarjan viimeinen kerättyään 60 ottelusta vain 45 pistettä.

Tapparan suunnitelman toteutuminen ei ole varmaa, vaikka Rautakorpi on sopinut pestistään Tapparan toimitusjohtajan Mikko Leinosen kanssa. Rautakorpi on kahdesti lähtenyt tamperelaisseurasta kesken sopimuskauden, vaikka hän on valmentanut kirvesrintoja aikaisemmin neljä kertaa.

Tapparan peräsimessä Rautakorpi on luotsannut seuran Suomen mestariksi 2003 ja neljästi SM-hopealle.

Tapparan urakka semifinaaleissa käynnistyy siis Kärppiä vastaan pelattavalla vieraskamppailulla. Semifinaaleiden toisessa välienselvittelyssä JYP matkustaa Helsinkiin, jossa kotijoukkueena toimii HIFK.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Urheilusanomat

Lue myös:
VIDEO: HIFK-rouhija matkalla Ruotsiin?
VIDEO: NHL-kapteenin ura katkolla terveysongelmien takia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa