Tappara - JYP 1.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Palaako Tappara vai JYP voittojen pariin Hakametsässä?

Tappara – JYP, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Tappara – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 4,05 | 2,70 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä vieraaksi saapuva JYP. Lähtökohtaisesti tiedossa on ehdottomasti yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista. Tapparan viime kauden menestyksen jokainen muistaa, mutta tällä kaudella toistaiseksi tilanne ei olekaan ollut yhtä valoisa. Tappara on hävinnyt neljästä viime ottelustaan kolme, viimeksi Tappara hävisi Ässille vieraissa 4-3 maalein. Tappara on kotonaan pelannut erittäin vähämaalisia otteluita ja juuri samanlaista on tänäänkin syytä odotella. Tapparan puolustus on paperilla erittäin laadukasta tasoa, mutta tähän mennessä tiukkojen otteluiden kääntäminen omaksi eduksi on ollut täysin mahdoton käsite. Tappara onkin hävinnyt tosissaan paljon otteluita juuri maalin erolla.

JYP sai viimeksi kotonaan karmean alun ottelussa HPK:ta vastaan ja näin ollen HPK veikin pisteet mukanaan 2-3 maalein. JYP on hävinnyt nyt kaksi ottelua putkeen, sillä Lahdesta perjantaina ei ollut tuliaisia 2-1 numeroin tappiota lukuunottamatta. JYPin peli kaatui HPK:ta vastaan maalivahtipeliin, sillä se oli täysin luokatonta ensimmäisessä erässä. Sami Rajaniemi tuskin tulee tänään pelaamaan vierasjoukkueen maalilla, Tuomas Tarkki lienee nappaamassa paikan takaisin ykkösmaalivahtina.

Tiedossa tulee olemaan erittäin pienten marginaalien ottelu, joten lähtökohtaisesti alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat mukavia valintoja vetokupongille. Maalijuhlia tänään on tuskin tiedossa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet erittäin paljon vähämaalisia otteluita ja puolustus on niin Tapparalla kuin JYPilläkin huippuluokkaa. Maalintekopaikoille pääseminenkään ei tule tänään olemaan helppoa.

Veikkaussivut | Tuomas