Tappara - KalPa, Finaali 3, 22.4.2017 kello 17.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Tasoitusveto 0-1 tasapeli, kerroin 5.80 ja tasoitusveto 1-0 tasapeli, kerroin 6.40, Unibet >>

Tappara on nyt kiperässä paikassa. KalPa johtaa finaaleja 2-0 ja pelaajilta alkaa käpy palamaan. Jotain tarttis tehrä, mutta mitä? No voittaa tietenkin, mutta KalPan ote kurkulla näyttää olevan jo aika tukeva.

Lauantaina kello 17:00 pelattava Tappara – KalPa eli kolmas finaali on tietenkin vain yksi finaali muiden joukossa. Tärkeäksi tästä tekee se fakta, että jos KalPa tämän vie, sillä on peräti neljä ottelupalloa tuoda mestaruus Savoon. On Tappara ennenkin noussut suosta, joten mikään ei ole vielä ohi. Mutta huolestuttavia asioita on näkynyt Tapparan pelaamisessa, Virta vie Tapolaa kuin lastua laineilla ja ns. Tapparan tähtipelaajat ovat hävinneet kuvasta. Veli-Matti Savinaisella paloivat päreet edellisen ottelun päätteeksi ja pelikieltoa voi olla tulossa.

Tiukkoja pelejähän nämä kaksi ovat olleet ja varmasti sama jatkuu. Piristyykö tai terävöityykö Tappara, se jää nähtäväksi, mutta tähän voisimme suositella maalin tasoitusvedolla peliä betsattavaksi molemmille. Ja tähän sitten vielä varmistukseksi tasapeliveto. Eli tasoituksella 0-1 betsi tasapelille kertoimella 5.80 (Unibet) ja tasoituksella 1-0 betsi niin ikään tasurille (6.40). Eli jompikumpi saa voittaa maalilla.

Ilomäki taas lapulle?

Kauden Tapparassa aloittanut Arttu Ilomäki on nyt molemmissa otteluissa napannut itselle tärkeät syöttöpisteet, joten entistä joukkuetta vastaan tsemppi on ollut varsin mainiota. Tulisikohan tässä pelissä jo maali? Sille Unibet antaa kertoimen 6.00.

Isompaa kerrointa voi sitten hakea vaikkapa Arttu Ilomäen maalista ja KalPan voitosta, sille Unibet antaa puolestaan kertoimen 11.50. Luonnollisesti kerroin on korkeampi jos betsaat Ilomäen maalia ottelun ensimmäiseksi ja KalPan voittoa. Sillä saa jo kivan 41.00 –kertoimen. Varsin messeväksi kerroin nousee joa betsaat sen puolesta että Ilomäki tekee ensimmäisen maalin ja KalPa voittaa 2-3. Kerroin on tällä hetkellä tähtitieteellinen 351.00. Mutta ei siis mahdoton tapahtuma. Käy katsastamassa Unibetin Scorecast / Wincast vedot tähän matsiin, siellä on taas melkoista herkkukoria tarjolla.

Laitetaan me toiseen vinkkiin kuitenkin Ilomäen maali, sille kerroin 6.00.

Katso myös eri vedonlyöntitoimistojen päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin päivään mukavasti ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron ilmaisvedot vedonlyöntiin ensitalletuksella. Tarjolla on myös muita tarjouksia, joten kannattaa katsastaa.

Älä unohda myös NordicBetin kampanjaa, jossa saat 20 euron ilmaisen jääkiekkovedon jokaisella pudotuspeliviikolla.

Pelaa vihje: Arttu Ilomäki tekee maalin, kerroin 6.00, Unibet >>

Tsekkaa video Savinaisen halonhakkuusta, paljon melua tyhjästä vai todella tyhmä temppu?