tappara lukko veikkaussivut

Keskiviikon Tappara-Lukko matsista luvassa niukkamaalinen vääntö?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tapparan mestaruuskrapula on tullut vasta kahden mestaruuden jälkeen, joten odotettavissa on että kohta kirvesrinnat ovat tästä toipuneet ja jatkavat kohti kolmannen perättäisen mestaruuden hankintaa. Tähtipelaajat sakkaavat isosti, missä liene vika? Keskiviikkona mainiosti kauden aloittanut Rauman Lukko tulee ihmettelemään miten ne pisteet Tampereelta oikein otetaan?

Kotijoukkue tässä kertoimilla mitattuna on iso suosikki, mutta Lukolla on nyt paikkansa. Kausi on alkanut pätevästi ja seitsemästä pelistä se on napsinut jo neljä voittoa varsinaisella peliajalla. Tappara ei ole pystynyt kuin kahteen voittoon seitsemässä pelissä, joten kyllä siellä melkoinen vapina on päällä tällä hetkellä. Rautakorven ilme tappion hetkellä on näkemisen arvoinen, ihan kuten kaikilla valmentajilla.

Lukolla pelikieltoja:

Tomas Zaborsky sai maalitilin vihdoin auki, mutta alkaako tästä uusi maaliton putki, vai joko se hunajapurkki aukesi nyt vihdoinkin? Paikkoja on ollut vaikka muille jakaa, mutta alkukausi. Toki siellä on mm. Ässäkaksikko aivan kipakilla ollut koko alkukauden, onko Tampereen valot sittenkin liian kirkkaat tälle kaksikolle? Paljon enemmän odotettiin?

Niukkaa ja vähämaalista?

Näin voisi ainakin edellisten otteluiden perusteella ajatella. Lukko ei 10 otteluun ole kuin kerran vienyt täältä täyden potin, nyt olisi hyvä sauma ottaa se toinen kerta useampaan vuoteen. 10 matsin keskiarvot Tampereella lupailevat tähän peliin pieniä lukemia 2,3 – 1,2 ovat aika lähellä sitä tulosvedon lähtökohtaa.

Toki jos Hakametsässä vietetään avoimien ovien päivää, niin siinä tapauksessa maaleja voidaan nähdä jopa kolminkertainen määrä. Olisiko tämä se ottelu jossa nähtäisiin ne ketsuppipurkit aukenevan ja Tapparan ja Lukon pelaajien korjaavan hieman tilastoja?

Tapparan alkukausi on ollut hieman sama kuin tämä musiikkivideo, sinnepäin, mutta aika löysällä asenteella. Katsomoissakin nähty jopa myötähäpeää kun paikoista ei saada maaleja.

Ottelu tarjoaa jälleen mainion määrän erilaista vedonlyöntimateriaalia, joten se puolesta ottelu ei ainakaan jätä kylmäksi. Tuskin tunnelma on Hakametsässäkään kylmä, onhan pikkulauantai ja vastakkain Tappara ja Lukko, vanhat kiistakumppanit.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot