Tappara - Lukko 5.4.2014 | Lukko vaikeassa tilanteessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/05/2014
Jaa tämä...

Vieralijoiden on onnistuttava nappaamaan tänään voitto.

Vihje lyhyesti

Tappara karkasi eilen ottelusarjassa jo 2-0 johtoon ja Lukko on tänään pakkovoiton edessä. Tapparaa vastaan neljän peräkkäisen voiton ottaminen olisi joukkueelle tällä hetkellä mahdottomuus, joten tänään raumalaisten on kavennettava sarja vieraissa. Tappara on joukkueista ehdottomasti vahvempi, mutta tuskin Lukko tässä sarjassa nollille jää.

Tappara on ollut viime aikoina Lukolle todella hankala vastustaja, mutta tänään vierailijoiden on löydettävä keinot voittoon. Eilen Lukko pääsi jo jatkoajalle kotijäällään, mutta Ville Nieminen ratkaisi pelin tamperelaisille. Lukolla on edelleen mahdollisuudet napata edes pari voittoa tässä ottelusarjassa. Olisi todella suuri yllätys, mikäli sarja ratkeaisi suoraan neljässä pelissä. Lukolta löytyy joukkueesta ratkaisuvoimaa ja jo viime peli näytti, että se pystyy pelaamaan tasaisesti kirvesrintoja vastaan. Haetaan kohteeseen vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Lukko ML, kerroin 3.10 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Tappara on ollut vakuuttava ja kaikki menee tällä hetkellä sen suunnitelmien mukaan. Joukkue on pystynyt ylivoimalla ratkomaan pelit Lukkoa vastaan ja Tappara onkin iskenyt jo viisi ylivoimamaalia raumalaisten verkkoon. Tappara on ollut jopa yllättävän vahva ensimmäisissä kamppailuissa, vaikka se toki lähtikin tähän ottelusarjaan ennakkosuosikkina. Lukko on ollut Tapparalle erittäin mieluisa vastustaja ja tänään kirvesrinnoilla on mahdollisuus kotiyleisön edessä karata jo ratkaisevan oloiseen 3-0 johtoon tässä ottelusarjassa.

Lukko on ollut vaisu tähän mennessä ja se ei tunnu löytävän aseita Tapparan kaatoon. Raumalaisten alivoima on ollut tähän mennessä Tapparaa vastaan surkeaa. Viime pelissä joukkue pystyi karsimaan turhat jäähyt pois, mutta Tappara iski silti kahdesti ylivoimalla. Lukolla on edelleen mahdollisuudet haastaa Tappara ja tänään joukkueen on pakko napata voitto Tampereelta. Tappara on ollut Lukkoa vastaan valmiimpi joukkue otteluiden alussa ja se onkin jo ensimmäisessä erässä päässyt karkaamaan johtoon. Lukon on saatava oma peli kulkemaan heti Tampereella, tai kotijoukkue menee jälleen menojaan.

Lukko on hyvä joukkue ja se pystyy voiton Tapparasta kaapimaan, mikäli kaikki osuu kohdilleen. On vaikea uskoa, että Tappara veisi sarjan puhtaasti 4-0 nimiinsä, joten Lukon voitto tulee ennemmin tai myöhemmin. Lukolla on nyt hyvä sauma kaventaa sarja ja vaikeuttaa Tapparan tilannetta. Haetaan kohteeseen yllätyksenä Lukon voittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Lukko ML, kerroin 3.10 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti