Tappara - Pelicans 10.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Ryöstääkö Pelicans saman viikon aikana pisteet Tampereelta uudelleen?

Tappara – Pelicans, merkki 2, kerroin 
Tappara – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,00 | 3,75 | 3,15 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Tampereella pisteistä taistelevat Tappara sekä vieraaksi saapuva Lahden Pelicans. Kyseessä on Tapparalle yhdestoista ottelu, kun taas Pelicans on pelannut ottelun tamperelaisia enemmän. Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä siltä, että Tappara löytyy sijalta kaksitoista. Tappara on kotonaan ollut sinänsä vahva, mutta Tapparan peliesitykset ovat vaihdelleet rajusti. Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans pelasi jo tiistaina Hakametsässä ja voittikin Ilveksen lopulta voittomaalikilpailussa 2-3 maalein. Pelicans nousi päätöserässä ensin tasoihin 2-0 tilanteesta ja meni sen jälkeen menojaan. Pelicans johtaa tälläkin hetkellä Liigaa ja mikä käsittämättömintä – Pelicans ei ole jäänyt vielä kertaakaan kokonaan pisteittä! Hannu Aravirran ryhmä on ylittänyt kaikkien odotukset ja tällä hetkellä lahtelaisryhmä porskuttaakin seitsemän pisteen etumatkalla ennen toisena olevaa Ilvestä.

Tappara ei ole pystynyt voittamaan tällä kaudella kahta ottelua putkeen, joten on mielenkiintoista nähdä, että onnistuuko se tänäänkään. Tappara on paininut oikeastaan läpi alkukauden merkittävien ongelmien kanssa nimenomaan senttereiden osalta. Jarno Koskirantahan jätti Tapparan ja lähti Venäjälle KHL:n suuntaan. Esimerkiksi Jarkko Malinen on ollut Tapparalle yllättävänkin suuri apu, mutta kuinka kotijoukkue tulee pitkän kauden aikana kestämään sen, että sentteriosasto ei ole lainkaan kunnossa? Kärkisentteriä Tappara kaipaa kovasti. Jukka Rautakorpi on oikeastaan joukkueessa kuin joukkueessa nojannut vahvaan sentteripeliin.

Pelicansin vahvimmat aseet alkukaudella ovat olleet vahva karvauspeli sekä täysin käsittämätön ylivoimapelaaminen! Pelicans on tuossa tilastossa heti toisena Kärppien takana, joten on syytä Tapparankin tiedostaa se fakta, että tänään ei kannata jäähyaitiossa istua. Pelicansilla itseluottamus on niin korkealla, että joka tapauksessa lahtelaisryhmä on jälleen siinä tilanteessa, että vierasvoittoon on täysin realistinen mahdollisuus. Pelicansin kokoonpanossa pelaa myös niin paljon Tapparan entisiä pelaajia, joten näyttöhalut ovat näilläkin pelaajilla korkealla.

Veikkaussivut | Tuomas