IS: Maalitykki on jättämässä Jokerit kauden päätteeksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2014
Jaa tämä...

Steve Mosesilla riittää ottajia.

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että hyökkääjä Steve Moses on todennäköisesti vaihtamassa seuraa tämän kauden jälkeen. Helsinkiläisseura on tarjonnut jo tähdelleen uutta sopimusta, mutta Moses ei ole vielä vastannut kutsuun.

Lehden mukaan Mosesille tarjottu palkka olisi pienempi kuin esimerkiksi Linus Omarkin ja Juhamatti Aaltosen tämän hetkiset palkat, joten ei ole ihmekään, että Moses ei ole vielä innostunut ajatuksesta.

[ Betsson tarjoilee kaikille suomalaisille asiakkailleen KAKSI 20 € riskitöntä vetoa nuorten MM-kisoihin! Tartu tarjoukseen tämän linkin kautta! ]

Joukkueen GM Jari Kurri tiedostaa, että tähtipelaajalle riittää kysyntää.

– En ole mikään ennustaja, mutta kyllähän me olemme varautuneet siihen, että tuon tason pelaajalle riittää kysyntää ympäri kiekkomaailmaa. Käsitykseni mukaan NHL on Mosesille se unelma, jota hän haluaa tavoitella, Kurri kommentoi Iehdelle.

– Meidän ja Mosesin välillä ei ole mitään ”hard feelings” -tilannetta. Päinvastoin me olemme onnellisia, jos pelaaja pääsee urallaan eteenpäin ja Jokerit on tarjonnut siihen seurana mahdollisuuden. Totta kai myös taloudelliset realiteetit ovat sellaiset, että maailmasta löytyy seuroja, jotka pystyvät tarjoamaan hänelle parempaa sopimusta kuin me. Katsotaan mitä tapahtuu, Kurri päättää.

Moses on ollut tällä kaudella huimassa iskussa, sillä 25-vuotias jenkkihyökkääjä on iskenyt 40 ottelussa kovat tehot 28+18.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

{global_content name=’bonukset-taulukko-kaikki’}

{uutispalikka number=”4″ gcb=”uutispalikka-suositut”}