Tappara - TPS 24.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty Tappara isännöi kotonaan TPS:ää.

Tappara – TPS, merkki 1, kerroin 
Tappara – TPS ML, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,20 | 2,80 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä vastaan asettuva TPS. Tapparalla näyttöhalut ovat varmasti erittäin korkealla, sillä viikonloppuna HPK murskasi Tapparan käsittämättömästi 6-1 maalein. Tapparan edellinen peliesitys oli HPK:ta vastaan säälittävää, joten nyt Tapparan on palattava mahdollisimman pian takaisin voittojen pariin. Lauantaihin mennessä Tapparan puolustus toimi alkukauden osalta hyvin, joten syytä paniikkiin ei ole. Tapparan puolustus on tälläkin kaudella erinomaista tasoa, joten suurin ongelma löytyykin hyökkäyspäästä. Tehdyt maalimäärät eivät yksinkertaisesti riitä. KalPa kaatui edellisessä kotiottelussa 1-0 maaleilla, mutta yhdellä maalilla voitetaan hyvin harvoin otteluita. 

TPS pelasi hyvän ottelun Kärppiä vastaan viikonloppuna, mutta kaksi asiaa on nostettava kuitenkin esiin. Ensimmäinen pointti on siinä, että Kärpät pelasi TPS:ää vastaan karmealla kokoonpanolla, sillä Kärpiltä ottelussa oli sivussa valtava määrä tärkeitä pelaajia. Toisekseen kuka tekee TPS:n maalit mikäli turkulaisten ykköskenttä saadaan pimennettyä täydellisesti? TPS on ollut hyvin pitkälti tehonyrkkinsä varassa, mutta mikäli kyseiset ulkomaalaiset eivät saa kiekkoa pussiin, tilanne on turkulaisten osalta täysin erilainen.

Molempien joukkueiden maalivahdit ovat tähän mennessä pelanneet erinomaisen alkukauden, vaikka Juha Metsola olikin HPK -ottelussa maalilla. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen, Jukka Rautakorpi ei varmasti anna kotijoukkueen esittää samanlaista peliä kuin lauantaina. Tapparan peli viimeksi kaatui henkilökohtaisiin virheisiin, mutta nyt luottoa ehdottomasti kotijoukkueeseen löytyy.

Veikkaussivut | Tuomas