Uutisia Liiga-jäiltä! - Tapparalle mielenkiintoinen vahvistus, Bluesille tärkeä jatkopahvi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Tappara-leiri vahvistui suhteellisen mielenkiintoisella kaverilla. Blues taas työsti erittäin suuren jatkosopimuksen.

Maanantai toi mukanaan pari isoa uutista Liigan parista.

Mehevimmät tarinat kantautuivat Tampereelta, sillä Tappara on solminut loppukauden kattavan sopimuksen norjalaispakki Alexander Bonsaksenin kanssa. 27-vuotiaan puolustajan nimi onkin varmasti monelle tuttua kauraa – onhan herra nähty Norjan maajoukkueessa peräti kuusissa MM-kisoissa sekä kaksissa olympialaisissa.

Alkukauden Bonsaksen vietti norjalaiseura Vålarengassa, jossa 21 ottelua toivat pistetilille lukemat 2+9=11. Norjalaispakki on kiekkoilut urallaan myös Ruotsissa Röglen ja MoDon väreissä.

Bluesille tärkeää jatkosopimus

Espoo Blues taasen tiedotti maanantaina Kim Hirschovitsin jatkosopimuksesta. 32-vuotiaan Blues-kapteenin tuore sopimuslappu on kestoltaan kaksivuotinen eli se kestää aina kevääseen 2017 saakka.

– Olemme erittäin tyytyväisiä että Hirschovits jatkaa Bluesissa. Hän on osoittanut olevansa erinomainen johtajapersoona ja joukkueen itseoikeutettu kapteeni, runoili Bluesin GM Peter Ahola seuran verkkosivuilla.

Hirschovits on ollut tällä kaudella Bluesin johtavia pelaajia myös tehojen puolesta. Kapteeni on latonut 22 pelatussa ottelussa kasaan tehot 5+13=18 ja kantaa joukkueen parhaalle pistemiehelle siunattua kultaista kypärää.

– Bluesissa on ollut todella mukavaa, täällä on paljon hienoja ihmisiä töissä. Joka aamu on hienoa tulla hallille tekemään hommia, vaikka välillä on ollut vaikeitakin aikoja. Olen nauttinut tästä paljon, ja hallilla on todella hyvä fiilis. Meillä on hyvä juttu menossa ja haluan auttaa nuoria pelaajiamme ja organisaatiota eteenpäin ja uskon, että minulla on vielä paljon enemmän annettavaa kuin mitä olen saanut itsestäni irti, linjasi ”Hirso”.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut