Tässä jalkapallon tammikuun siirtoikkunan kuumimmat siirtohuhut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Hiekka tiimalasissa alkaa valua vääjämättä kohti vuoden loppua ja jälleen tammikuussa hetkeksi aikaa aukeavaa jalkapallon siirtoikkunaa. Tammikuun siirtoikkunan hankinnat ovat vuosittain hyvin mielenkiintoisia ja ehkä jopa ratkaisevia mestaruustaistojen kannalta. Kuten jalkapallo maailmassa on tapana, niin jo nyt hyvissä ajoin on monta huhua liikkeellä isoista siirroista. Veikkaussivut.com kokosi niistä tämän hetken viisi mehukkainta.

1. Cesc Fabregas

Chelsean espanjalaistähti Cesc Fabregas on yksi siirtoikkunan isoimmista nimistä jonka uskotaan vaihtavan maisemaa. Miestä viedään italialais – ja englantilaislehdistön toimesta kovaa vauhtia Lontoosta Italiaan, vuorotellen Juventuksen ja AC Milanin riveihin. Fabregasin ura näyttääkin olevan ohitse Chelseassa, koska seuran uusi valmentaja Antonio Conte ei ole antanut espanjalaiselle tällä kaudella kuin yhden kerran paikan avauskokoonpanossa Valioliigassa.

2. David Alaba

Manchester Cityn kerrotaan olevan kovasti Bundesliigaseura Bayern Munchenin puolustajan David Alaban kintereillä. Siirron taustalla häärää tietenkin Cityn nykyinen ja Bayernin entinen manageri Pep Guardiola. 24 – vuotiaan itävaltalaisen hintalappu on kuitenkin 40 miljoonaa puntaa, mikä saattaa siirtää kaupan teon heinäkuulle.

3. Mauro Icardi

Entisen Seria A suuruuden Inter Milanin ehkä suurinta tähteä Mauro Icardia on viety pois San Sirolta jo useamman siirtoikkunan ajan. Sama laulu raikaa jälleen lehtitalojen toimituksissa ja tällä kertaa Icardia viedään muun Arsenaliin, Paris-Saint Germainiin ja Napoliin.

4. Leonardo Bonucci

Chelsean nykyinen valmentaja Antonio Conte yrittää kynsin hampain saada Juventus aikaista luottoratsuaan Leonardo Bonuccia Stamford Bridgelle. Siirrosta huhuttiin voimakkaasti jo viime kesänä ja nyt se on saanut jälleen tulta alleen. Bonuccin mahdollinen siirtosumma olisi 60 miljoonaa puntaa.

5. Bastian Schweinsteiger

Saksalainen jalkapalloikoni Bastian Schweinsteiger on tällä hetkellä todella pahassa raossa Valioliigaseura Manchester Unitedissa. ManU manageri Jose Mourinho ei ole antanut maailmanmestarille edes mahdollisuutta näyttää kynsiään ykkösmiehistössä ja miehen odotetaankin suuntaavaan ulos Manchesteristä seuraavan tilaisuuden tullen. Ykkösvaihtona on tällä hetkellä lehtitietojen mukaan Jenkkien MLS-sarja.

Erityismaininta -> Gianluigi Donnarumma

Kun toinen Gianluigi aikoinaan lopettaa Juventuksessa, tarvitsee Vanha Rouva maalinsa suulle uuden aivan maailmanluokan veskarin mikäli se aikoo jatkaa viime vuosiensa menestystä. Torinossa ollaankin käännetty katseet AC Milaniin ja heidän vasta 17 – vuotiaaseen maalivahtiin Gianluigi Donnarummaan. Nuoresta iästä huolimatta todella kypsä ja hyvä maalivahti on tietenkin herättynyt kiinnostusta myös niin Manchester Unitedissa kuin Chelseassakin. Juventus on kuitenkin viime vuosina kaapannut paljon pelaajia kilpailijoiltaan ja Buffon voi hyvin yrittää houkutella maajoukkueen manteliperijää myös seurajoukkuuensa maalinsuulle, sen jälkeen kun 38 – vuotias legenda naulaa nappulat seinään.

Lue myös:

VIDEO: Juventus-maalivahti nollasi Lyonin huimalla tavalla

VIDEO: REAL MADRID TÄHDELLÄ KIEHAHTI NOLOSTI TREENEISSÄ

PELAA NYT