VIDEO: Tapparan tähtipuolustaja siirtyy Ilvekseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/03/2016
Jaa tämä...

Tupsukorvat vahvistuu toisella tamperelaisseuran puolustajalla.

Tampereen Ilves kertoi tiistaina, että he ovat tehneet sopimuksen Tapparassa vielä päättyneellä kaudella pelanneen kokeneen puolustajan Teemu Aallon kanssa.

Aalto on pelannut siis edellisten kausien aikana Tampereen toisen seuran vahvuudessa. Puolustajien pistepörssissä hän oli kauden 2014-2015 aikana kolmas tasapisteissä voittajan kanssa. Kaudella 2007-08 hän voitti SM-liigan puolustajien pistepörssin.

− Teemu Aalto on kokenut ja urheilullinen pelaaja. Hän tuo Ilvekseen vahvaa ylivoimaosaamista sekä avauspelaamista, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi kertoi.

Aalto teki päättyneellä kaudella 50 runkosarjaottelussa 25 tehopistettä, joista neljä olivat maaleja. Lisäksi pudotuspeleissä syntyi muutama tehopiste lisää. Kahdeksassa CHL-ottelussa hän kokosi puolestaan viisi tehopistettä.

Uransa aikana Aalto on edustanut SM-liigassa myös HPK:ta, Kärppiä ja Lukkoa. Hänellä on koossa yhteensä 765 runkosarjaottelua 359 tehopisteellä ja 146 pudotuspeliottelua. Niissä puolustaja on tehnyt 42 tehopistettä.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
Tässä Leijonien MM-joukkue Venäjälle
VIDEO: Calgary Flames antoi päävalmentajalleen potkut

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa