Teemu Selänne sai ikimuistoiset juhlat - Katso video! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Koko kiekkomaailma pysähtyi hetkeksi osoittamaan suosiotaan Teemu Selänteelle hänen NHL-uran viimeisen runkosarjaottelun päätyttyä.

On olemassa urheiluhetkiä, jotka jäävät urheilijan tai urheilufanin muistiin pitkiksi ajoiksi oli kyse sitten ilon hetkistä tai jostain paljon raadollisemmasta. Sunnuntaina Anaheimissa koettiin kuitenkin hetkiä, joita kukaan ei pysty ikinä sulkemaan mielestään. Ei ikinä.

Kyseessä oli Teemu Selänteen uran viimeinen ottelu NHL:n runkosarjassa. Viimeistä kauttaan tahkoavan suomalaislegendan viimeinen runkosarja päättyi voitokkaasti, kun Anaheim Ducks kukisti colorado Avalanchen maalein 3-2 jatkoajan jälkeen.

Selänne jäi ottelussa pisteittä, mutta tämä ei palkintoraatia paljoa haitannut. 43-vuotias maalitykki valittiinkin itseoikeutetusti pelkästään yksin ottelun tähdistöön. Selänne siis sai ottelun ykkös-, kakkos- ja kolmostähden tittelit itselleen.

Tästä alkoivatkin yleisön valtaisat suosionosoitukset, jotka päättyivät Selänteen viimeiseen kunniakierrokseen. Selänne kuitenkin yllätti kaikki hakemalla viimeiselle kierrokselle kaverikseen vanhan joukkuetoverin, ja nykyisin Avlanchea edustavan Jean-Sebastien Gigueren. Myös hän lopettanee uransa tähän kauteen.

– Kun näin Jeanin, sanoin hänelle, että nyt on tämän aika. Olemme taittaneet yhdessä uskomattoman matkan ja olemme edelleen erittäin hyviä ystäviä. Tilanteen jakaminen hänen kanssaan oli minulle suuri kunnia, kertoi Selänne NHL.comille.

Juhlallisuudet nostivat Selänteelle tunteet pintaan.

– Mikä lopetus runkosarjalle. Fanit tekivät tästä kokemuksesta aivan uskomattoman. Tämä oli minulle aivan erityistä. Ducks-organisaatio ja fanit ovat kohdelleet minua näinä vuosina erinomaisesti. Tämä oli minulle suuri kunnia, sanaili Selänne.

Katso upeat juhlallisuudet tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut