VIDEO: Kokenut venäläismaalivahti lyö hanskat naulaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 09/03/2015
Jaa tämä...

NHL-kauden lähestyessä usean konkaripelaajan takaraivossa tykyttää ajatus siitä, että jatkanko uraani vai onko jo aika laittaa hokkarit naulaan. Nyt tämän ikuisuus kysymyksen kanssa painii kokenut venäläismaalivahti Ilja Bryzgalov.

35 – vuotias Ilja Bryzgalov pelasi vielä viime kaudella Kalifornian ylpeyden Anaheim Ducksin riveissä. Mies on kuitenkin nyt kertonut avoimesti Venäjällä ilmestyvälle Soviet Sport lehdelle, ettei hän tiedä jatkaako enää uraansa. Mies totesi muun muassa, ettei hänellä ole enää motivaatiota hypätä askiin, eikä hän tiedä onko sen takia järkevä jatkaa uraa. NHL:ssä hulppeat 465 ottelua pelannut Bryzgalov voisi vielä ikänsä puolesta pelata huipputasolla, mutta miehen takaraivoon on hiipinyt viime aikoina tunne siitä että hän on menettänyt pelaamisen myötä liikaa muun muassa perhe-elämän iloista.

Bryzgalov on voittanut mittavalla urallaan lähes kaiken. Miehen palkintokaapissa komeilee muun muassa vuodelta 2007 jääkiekkomaailman tavoitelluin pysti Stanley Cup, jonka mies voitti hänet vuonna 2000 varanneen Anaheimin riveissä. Tämän lisäksi mies voitti vain pari vuotta myöhemmin vuoden 2009 jääkiekon MM-kisoissa kultaa Team Russian paidassa. Värikkäänä persoonana tunnettu maalivahti pääsi vielä vuonna 2012 Salt Lake Cityn talviolympialaisissa harmittavan lähelle kolmen kullan kerhoa, kun mies voitti Venäjän paidassa Olympiapronssia.

Ilja Bryzgalov on pelannut viimeisen kahden kauden aikana yhteensä vain 44 ottelua. Tästä huolimatta fyysisesti hyväkuntoisen miehen odotettiin jatkavan uraansa ja siirtyvän mahdollisesti kotimaansa Venäjän KHL-kentille. Näille huhuille voidaan kuitenkin nyt lyödä piste. Kysymykseen, milloin mies ilmoittaa virallisesti uransa loppumisesta, Bryzgalov vastasi seuraavasti: ” Voi olla etten ikinä. Kuka sitä tietoa tarvitsee.”

Tässä vielä videon muodossa yhden jääkiekkokenttien mielenkiintoisimman maalivahdin parhaita paloja. Hyviä eläkepäiviä Ilja Bryzgalov!

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:

Klassikkovideo: Maalivahti Mika Järvinen tekee maalin!
Kolme suomalaista sai tulokassopimuksen – Rantanen kirkkaimpana tähtenä!