Teemu Selänteen kootut twiitit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 16.6.2015

Suomessa valmistaudutaan kovalla tohinalla keskikesän juhlaan Juhannukseen. Yksi asia kuitenkin puuttuu tänä vuonna suomalaisten kesästä, spekulaatiot Teemu Selänteen uran jatkosta. Viimeisten 5 – 6 vuoden aikana suomalainen media on myynyt ison kasan lehtiä Selänteen juupas ja eipäs jahkailulla. Myös eri vedonlyöntisivut tarjosivat omia kertoimiaan sille, että jatkaako ”Finnish Flash” vielä vai ei. Välillä ehkä koomisiin mittakaavoihin asti venynyt pohdinta uran jatkosta saatettiin kuitenkin lopulliseen päätökseensä 17.5.2014, kun Los Angeles Kings tiputti Anaheim Ducksit pudotuspelien toisella kierroksella. Selänteen viimeinen ilta NHL-jäillä päättyi varsinaiseen turpa saunaan kun ”Kuninkaat” voittivat ratkaisevan seitsemännen ottelun Anaheimin kotiluolassa Honda Centerissä peräti 6 – 2. Ottelun jälkeen nähtiin kosteita silmiä yleisössä, joukkuetovereissa, ja luultavasti myös Kaj Kunnaksella. 17.5.2014 päättyi legendan matka… Hokkarit jalassa.

 

Tammikuun 18. kuluvaa vuotta jysähti huikea uutinen, kun Teemu Selänne ilmesty yhteisöpalvelu Twitteriin. Miehen ensimmäinen twiitti oli vaatimattomasti ”I`m finally here”. Selänteen Twitter uran ensimmäinen viserrys keräsi välittömästi lähes 2 500 uudelleen twiittausta ja 3 900 suosikkipainallusta. Kolmen sanan lause kiinnitti myös valtavirtamedioiden huomion, ja kerrottiinpa asiasta myös television urheiluruuduissa. Selänne oli ottanut jälleen fanit haltuun.

 

Eikä melkoisen supliikki mies Selänne ehtinyt olla Twitterissä kuin yhden päivän ja hänet oli jo palkattu Mikko Ilosen toimesta caddieksi US Masterisin Par 3:lle.

Tammikuun 27. päivä Selänne twiittasi olevan hyvin innoissaan siitä, että hänen myöhemmin jo NHLA-liigan draftattu poikansa Eetu Selänne valittiin edustamaan alle 18-vuotiaita Leijonia harjoitusturnaukseen. Toisaalta Selänne myös ihmetteli syvästi keskustelua, siitä että onko koko elämänsä Yhdysvalloissa elänyt Eetu edustuskelpoinen suomen maajoukkueeseen.

 

Maalikuussa ja huhtikuussa Selänne kirjotti Twitterissä paljon molemmista harrastamistaan lajeista tenniksestä ja golfista. Keskusteluissa oli usein mukana hänen ystävänsä Jarkko Nieminen ja Mikko Ilonen, kenen kanssa Selänne siis esiintyi huhtikuussa järjestetyssä US Masters turnauksessa. Toukokuun 3. päivä Selänne otti kantaa koko maailmaa puhuttaneeseen Floyd Mayweatherin ja Manny Pacquiaon väliseen nyrkkeilyotteluun. Selänteen twiitit niin sanotusti osui ja upposi keräten yli 13 000 klikkausta.

 

Toukokuun loppupuolella apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin aiheutti melkoisen myräkän tekemällä päätöksen jonka mukaan urheilijat eivät saisi enää jatkosa erivapauksia armeijassa. Myös Teemu Selänne otti asiaan kantaa todella väkevällä otsikolla ”Urheilun puolesta…”

Samoihin aikoihin armeijakohun kanssa Veikkaussivut esitteli uutisissaan uuden suomalaisen sovelluksen Sportacamin, johon muun muassa Jari Litmanen, Jarkko Nieminen ja Teemu Selänne ovat sijoittaneet rahaa ja osaamistaan. 30. Toukokuuta Selänne avasikin oman tilin sovellukseen ja hän postailikin Twitteriin asian tiimoilta ”kuinka hänellä EI ole ikävä lätkää…”

 

Parasta aikaa tämä kaikkien aikojen suomalainen maalinsylkijä lomailee Suomessa. Mies nauttii tällä hetkellä varmasti täysin rinnoin siitä vapaudesta, ettei tarvitse miettiä jatkuuko ura vielä, pidänkö itseni kunnossa, mitä teen? Teemu, sinun ei tarvitse tehdä nyt mitään olet lomasi ansainnut. Ota rennosti ja nauti kesästä! Tähän seuraavan Selänteen julkaisemaan seesteiseen kuvaan Suomen kesän keskiyöstä onkin hyvä lopettaa tämä uutinen. Hyvää Juhannusta!