Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers 18.11.2014 | Steelers on joko loistava tai surkea

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Pittsburghin hyökkäys on ollut joko liigan huippua tai sitten aika pohjamutia, kumpi on kentällä tänään?

Vihje lyhyesti

– Steelers on ajoittain ollut yksi liigan kovimpia joukkueita, ja sitten heti seuraavalla viikolla se on hävinnyt NFL:n heikoimmille joukkueille. Hienoa Carolina-voittoa seurasi tappio Tampa Baylle, ja Colts- ja Ravens -voittoja seurasi tappio NY Jetsille. Alkukaudesta Steelersin juoksuhyökkäys oli parhaimmillaan loistava. Viime voitot ovat tulleet erinomaisen heittopelin ansiosta.

– Steelersillä on paha tapa hävitä heikoille joukkueille sekä olla kehno ottelun alkupuolella. Joukkueella on koko liigan kehnoin lukema siinä, kuinka usein se on antanut vastustajan tehdä pisteitä ensimmäisellä hyökkäysvuorolla.

– Tennesseellä on liigan kehnoin hyökkäys. Nyt sillä on pelinrakentajana rookie Mettenberger, hän tuskin nostaa hyökkäystä suosta. Viime viikolla Titans oli loistava ensimmäisellä neljänneksellä Ravensia vastaan. Se johti ottelua 7-0 ja peli kulki, lopulta homma hajosi ja Baltimore vei voiton 21-7.

[ Totals-raja on 45.5, alle mennään usemmin kuin yli. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– Steelers on ottelussa suursuosikki, vaikka se ei ole ollut vakuuttava vierasjoukkue. Sen voittokerroin on 1.40. Kyllä fiksumpi peli on ottaa kupongille Pittsburgh -5,5 -pisteen tasoituksella kuin yrittää löytää Tennesseen pelistä jotain niin lupaavaa, joka antaisi aihetta lyödä vetoa sen puolesta.

Vihje: Steelers -5.5, kerroin 1,89 Betsson

 

 

Lähtökohdat otteluun

Parhaimmillaan Pittsburgh Steelersin hyökkäys on ollut tällä kaudella yksi liigan parhaista. Pari viikkoa sitten joukkue teki ensin 51 pistettä Indianapolis Coltsia vastaan ja sitten perään 43 pistettä Baltimore Ravensia vastaan. Kehnoimmillaan Steelers-hyökkäys on aivan onneton. Viime viikolla se teki vain 13 pistettä yhtä liigan kehnointa joukkuetta New York Jetsiä vastaan. Viikolla kolme Steelers juoksi 264 jaardia Carolinaa vastaan, ja sitten heti seuraavana sunnuntaina se hävisi kehnolle Tampa Baylle.

QB Ben Roethlisberger oli tähti, kun Steelers kaatoi Coltsin ja Ravensin. Big-Ben heitti noissa otteluissa yhteensä kuusi maalia. Jetsiä vastaan Big-Benin ainoa heittomaalia tuli kun ottelua oli jäljellä enää noin minuutti.

”Näin se on NFL:ssä. Jos et ole valmis pelaamaan omaa peliäsi, niin häviät. Jets-ottelu oli hyvä esimerkki tästä. Olimme kuuma joukkue, tulimme peliin mielialat korkealla, ja sitten tuli toinen joukkue ja pelasi meitä paremmin”, sanoi Steelers-laituri Lance Moore.

Nyt Steelersin vastassa on jälleen yksi liigan kehnoimpia ryhmiä, kun Pittsburgh matkaa Tennesseehen Titansin vieraaksi. Kaiken kaikkiaan Steelersillä on nyt kuusi voittoa ja neljä tappiota, pudotuspelit ovat aivan sen omissa käsissä. Jokaisella AFC:n pohjoisen lohkon joukkueella on nyt kuusi voittoa.

Steelersillä on ollut viime vuosina tapana olla vaikeuksissa liigan heikoimpia joukkueita vastaan vieraskentillä. Pittsburgh on pelannut yhdeksän kertaa viimeisen seitsemän vuoden aikana kauden jälkimmäisellä puoliskolla joukkuetta vastaan, joka on voittanut vain enintään kolmanneksen otteluista. Pittsburgh on nyt hävinnyt näistä peleistä kuusi. Steelersillä on myös toinen heikko trendi menossa. Viime kauden lopulta lähtien se on vieraspelien ensimmäisellä neljänneksellä tehnyt 26 pistettä, mutta päästänyt 88. Joukkue on nykyisen valmentajan Mike Tomlinin aikana antanut 36 kertaa vastustajan tehdä pisteitä ensimmäisellä hyökkäysvuorolla, lukema on NFL:n kehnoin.

[ Jos Tennessee yllättää, niin NordicBetin kerroin tälle on 3,05. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Tennessee Titans oli viime sunnuntaina Baltimorea vastaan hyvä ensimmäisellä neljänneksella, mutta sitten homma taas levisi käsiin. Ensimmäisen 15 minuutin jälkeen Titans oli edennyt 142 jaardia ja se johti 7-0. Loppupelin aikana Titans eteni vain 68 jaardia ja se hävisi ottelun 7-21. Tennesseen hyökkäys on liigan kehnoin, se on tehnyt vähiten pisteitä.

Tennesseen aloittava pelinrakentaja on nyt rookie Zach Mettenberger. Hän on pelannut ihan hyvin kahdessa aloittamassaan ottelussa. Heittojen onnistumisprosentti Mettenbergerillä on noin 63, maaleja on kolme ja syötönkatkoja kaksi. Mettenbergerin täytyy vain olla nopeampi heittämään palloa. Kun Ravens muutti puolustustaan Titans-ottelussa, Mettenberger säkitettiin viidesti pelin kolmella jälkimmäisellä neljänneksellä, eikä hän onnistunut enää löytämään laitureitaan.

Titansin ykkönen pallojen kiinniottamisessa on TE Delanie Walker, mutta hän ei välttämättä ole mukana. Walker sai viime ottelussa aivotärähdyksen.

 

Perustelut vihjeelle

Kumpi Steelers-hyökkäys tähän peliin nyt sitten tulee? Edellisviikolla kentällä oli se heikompi versio, joten olisiko nyt paremman vuoro? Joka tapauksessa Steelers on ottelussa suursuosikki, sen voittokerroin on vain 1.40. Tasoitus on 5.5 -pistettä. Titans on sen verran heikko joukkue, että Steelersin voi pelata tasoituksen kanssa. Rookie-QB, joka tuskin koskaan tulee olemaan liigan parhaimmistoa ei varmaankaan pysty viemään Titans-hyökkäystä yli 14 pisteen verran. Toisaalta Steelersillä on sen verran paljon aseita omassa hyökkäyksessä, että joukkue ylittänee 20 pisteen rajan.

Vihje: Steelers -5.5, kerroin 1,89 Betsson

Veikkaussivut | Anssi