VIDEO: Tenniksen Davis Cup alkaa - Jarkko Nieminen heti tositoimissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/04/2016
Jaa tämä...

Maailman yksi suurimmista joukkuetapahtumista on jälleen täällä.

Tenniksen Davis Cupissa pelataan tästä päivästä sunnuntaihin suuri määrä otteluita. Euroopan/Afrikan lohkon II ryhmässä mukana on myös Suomi, joka toimii isäntäjoukkueena kohtaamisessa Zimbabwea vastaan.

Perjantaina kello 15.00 pelataan erittäin mielenkiintoinen ensimmäinen ottelu, jossa tositoimissa nähdään Jarkko Nieminen. Hän lopetti komean uransa viime kauden päätteeksi. Avausottelussa Niemisen vastustajana toimii Courtney John Lock. Toisena otteluna nähdään Harri Heliövaaran ja Takanyi Garangangan kohtaaminen.

– Olen valmistautunut hyvin ja odottanut jo pari kuukautta, että pääsen tekemään paluun Davis Cup -kentille. Olen todella innoissani, entinen ammattilainen Heliövaara sanoi Suomen Tennisliiton sivuilla.

Lauantain nelinpeliin kapteeni Kim Tiilikainen on ilmoittanut Henri Kontisen ja Niemisen. Zimbabwen puolelta nelinpelissä pelaavat Mark Fynn ja Garanganga.

Sunnuntaina Nieminen pelaa Garangangaa vastaan ja Heliövaara kohtaa Courtney John Lockin. Kapteeneilla on kuitenkin tarvittaessa mahdollista vaihtaa pelaajiaan vielä tunti ennen ottelun alkua.

Suomen osalta Davis Cupiin oman mielenkiintonsa tuo se, että, Turusta lähtöisin oleva Eero Vasa on mukana sinivalkoisten Davis Cup -joukkueessa ensimmäistä kertaa.

Katso vielä viime vuoden finaalin mestaruuspiste:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana Davis Cupin otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa Davis Cupin otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Suomen Tennisliitto

Lue myös:
Amerikkalainen teinisensaatio teki tennishistoriaa
VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa