Tenniskausi lähenee loppuaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisten tennisfanien yksi kauden kohokohdista käynnistyy nyt.

Aasian kiertue on nyt takana päin ja tennispelaajat palaavat takaisin Eurooppaan. Miesten finaalissa Shanghaissa sunnuntai -aamuna Iso-Britannian Andy Murrayn sekä Serbian Novak Djokovicin välillä nähtiin huikea taistelu kolmieräiseksi venyneessä kamppailussa, jossa lopulta Novak Djokovic oli kuin olikin parempi. Andy Murraylle tarjottiin otteluvoittoa, mutta tällä kertaa Masters -turnauksen mestaruuden vei serbialainen. Naiset siirtyvät Japanista ja tarkemmin sanottuna Osakasta takaisin kilpailemaan seuraavaksi Luxemburgissa.

Suomalaisille tennisfaneille tiedossa on erinomainen viikko, sillä heti viikon alussa käynnistyy Tukholmassa erittäin mielenkiintoinen Stockholm Open, sisäkentällä järjestettävä ATP-tason turnaus, jossa mukana on useita huippupelaajia! Jarkko Niemisen lisäksi Tukholman turnauksessa nähdään mm. Ranskan Jo-Wilfried Tsonga sekä Espanjan Nicolas Almagro!

Jarkko Nieminen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Saksan Tobias Kamken ja ehdottomasti ”kotikentällä” Nieminen on kamppailussa suuren suosikin asemassa. Jarkko Niemiselle juuri tämä turnaus on varmasti yksi kauden kohokohdista, joten suomalaisille faneille tarjotaan nyt loistavaa mahdollisuutta seurata Niemisen peliesityksiä todennäköisesti monenkin ottelun ajan!

Monia varmasti kiinnostaa Sveitsin Roger Federerin sekä Espanjan Rafael Nadalin tilanteet. Roger Federer hävisi Shanghain välierässä Murraylle suoraan kahdessa erässä 4-6 4-6 numeroin. Federer on toki edelleen ATP-listan ykkösenä, eikä ole mitään syytä lähteä arvailemaan sveitsiläisen tilannetta yhtään sen enempää, mutta mikäli kauden viimeisessä Masters -turnauksessa Pariisissa ei tule menestystä, Federerin kohdalla tilanne on hyvin huolestuttava. Puolestaan Rafael Nadalin kohdalla tällä kaudella pelaaminen lienee jäämässä kokonaan väliin. Parhaimmillaan Nadalin piti pystyä pelaamaan jo US Openin jälkeen, mutta todennäköisesti Nadalilta jää myös Pariisin turnaus väliin, sillä sen alkuun on vain muutama viikko!