Teräväisen mahdollinen NHL-debyytti lähellä! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Teuvo Teräväisen kausi saattaa vielä jatkua, vaikka Jokerit putosikin Liigan pudotuspeleistä Lomarengas-kierroksella HPK:ta vastaan.

Jokereissa loistavasti loppukaudesta esiintynyt Teuvo Teräväinen saattaa jatkaa kauttansa vielä Chicago Blackhawksin riveissä. Jokerien kausi päättyi sunnuntaina Liigan Lomarengas-kierroksella HPK:ta vastaan.

Viime kauden mestarijoukkue Blackhawks saattaakin kutsua Teräväisen rapakon taakse loppukauden ajaksi. Joukkueen päävalmentaja Joel Quennevillen mukaan asiasta tullaan keskustelemaan lähipäivien aikana.

– Keskustelemme siitä. Näimme leirillä mihin hän pystyy, ja uskon, että hän on kehittynyt loistavasti kauden aikana, joten se saattaa tapahtua jossain kohtaa.

Terävinen siis esiintyi Hawks-nutussa jo kesän harjoitusleirillä. Suomalaishyökkääjä teki Blackhawks-johtoon vaikutuksen ennakkoluulottomilla otteillaan, mutta joukkue näki silti parhaaksi, että nuorukainen hakisi vauhtia vielä kotoisesta Liigasta. Tämä päätös on nyt alkanut kantaa hedelmää.

Teräväinen johdatti kapteenille kuuluva C-kirjain rinnassaan Pikkuleijonat historialliseen kultaan nuorten MM-kisoissa. Kisojen jälkeen taiturihyökkääjä oli myös Liiga-jäillä täysin pitelemättömässä kunnossa.

– Hän on vahvempi ja parempi puolustuksessa. Katsoin muutaman nuorten MM-kisaottelun, joissa hän todella näytti olevan yksi kärkipelaajista. Hän piti kiekkoa paljon, ja hän oli hyökkäyspäässä todella kovaa luokkaa, kehui Quenneville.

Blackhawksin runkosarjaa on jäljellä vielä 14 ottelua. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin viidentenä.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut