Teräväinen vakuutti Blackhawks-johdon! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jokeri-rivistöön palannut Teuvo Teräväinen keräsi kehuja Chicago Blackhawksin harjoitusleirillä.

Chicago Blackhawks kutsui Jokeri-hyökkääjä Teuvo Teräväisen joukkueen harjoitusleirille näyttämään osaamistaan, vaikka Liiga-kausi painoikin pahasti päälle. Jokeri-hyökkääjä kävi pyörähtämässä rapakon takana vakuuttaen samalla koko Blackhawksin johtoryhmän.

Joukkue olisikin halunnut pitää nuorukaisestaan kiinni vielä pidempään.

– Ihan hyvä setti oli kaiken kaikkiaan. Mukavaa oli pelata siellä ja tottui siihen maailmaan. Ihan hyvä reissu kaikin puolin, kommentoi Teräväinen Jokerien tiedotteessa.

Teräväinen pelasi leirillä usein Patrick Kanen sekä Bryan Bickellin kanssa. Heistä molemmat esittivät olennaista roolia Blackhawksin viime kauden Stanley Cup -voitossa.

– Pääsi näkemään, millainen maailma se on ja millaista peli on. Aika nopeaa se oli, piti luistella paljon ja olla hereillä aina, kun saa kiekon. Ihan hyvin se opetti.

Teräväinen palasi takaisin Helsinkiin lauantaina 21. syyskuuta. Ensimmäisen Liiga-ottelunsa nuorukainen pelaa tiistaina, kun Jokerit saa vastaansa HPK:n.

– Lähdetään voittamaan peliä ja hakemaan kolmea pistettä. Katsotaan miten jalka liikkuu. Koitetaan pelata simppelisti.

– Vähitellen alkaa tottua. Aika rankkaa on tulla kuitenkin tuolta eri ajoista ja muuta. Ihan hyvin on saanut nukuttua ja syötyä. Eiköhän tiistaina olla kunnossa, puheli Teräväinen.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut

 

Ei minimikerrointa, ei kierrätysvaatimusta!