Timonen sai tulikasteensa – voitto kotiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/03/2015
Jaa tämä...

Kimmo Timonen pelasi ensimmäisen ottelunsa Chicagon paidassa ja samalla koko kauden ensimmäisensä, kun Chicago Blackhawks voitti kotonaan Carolina Hurricanesin 5-2. Timonen pelasi ottelussa reilut 17 minuuttia, taklasi kerran ja blokkasi kaksi laukausta. Tehotilastoon hänelle merkittiin -1.

Timonen on ollut reilun puoli vuotta sivussa veritulppien vuoksi. Nyt hän on toipunut täyteen pelikuntoon ja sai vielä siirron huippujoukkueeseen ennen kauden ensimmäistä peliään. Peli hakee vielä uomiaan, mutta intoa Timosella riittää.

– Minulla on nyt kaksi ja puoli viikkoa luistelua alla, eikä se vielä ole kovin paljon, ottaen huomioon, että toiset ovat pelanneet jo 4-5 kuukautta. Olin todella iloinen päästessäni mukaan, mutta minulla on vielä paljon töitä tehtävänä.

Timonen on kertonut jo aiemmin tämän olevan hänen viimeisen kautensa NHL:ssä. Siirto Philadelphia Flyersistä Chicagoon antaa Timoselle vielä viimeisen mahdollisuuden tavoitella Stanley Cupin voittoa. Timonen on urallaan pelannut yli 1000 NHL-ottelua, joten hän tuo kyllä kaivattua kokemusta Chicagon takalinjoille.

Katso ottelun kohokohdat tästä: