VIDEO: Tapparan maalivahdista SM-liigan helmikuun pelaaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 03/01/2016
Jaa tämä...

Kirvesrintojen maalivahti on tällä hetkellä loistovireessä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Tapparan maalivahti Tomi Karhunen on valittu maamme seuratuimman urheilusarjan helmikuun parhaaksi pelaajaksi.

Helmikuun aikana Karhunen oli vakuuttavassa pelivireessä, joten hänen valinta helmikuun parhaaksi pelaajaksi oli ansaittua. Karhunen torjui viime kuun aikana Tapparalle peräti kahdeksan voittoa, joista yksi tuli nollapelillä.

Helmikuun aikana Karhusella oli myös loistavat tilastot, jotka puolsivat hänen valintaa: Yhdeksän ottelun torjuntaprosentti oli mainio 96,15 ja päästettyjen maalien keskiarvo loistava 1,01.

Tappara on ottanut, kiitos paljolti Karhusen, hyvän otteen runkosarjan kolmannesta sijasta. Tamperelaisten tähtimaalivahti tulee kantamaan varmasti paljon vastuuta myös pudotuspeleissä.

Helmikuun parasta pelaajaa valittaessa Karhusen suurimmat haastahat olivat Lukon hyökkääjä Ville Vahalahti ja Kärppien hyökkääjä Sebastian Aho.

Karhunen palkitaan ennen Hakametsän jäähallissa pelattavaa SM-liigan ottelua, johon vieraaksi saapuu SaiPa. Kamppailu pelataan tämän viikon lauantaina.

Tappara pelaa seuraavan kerran huomenna. Tuolloin huippukamppailussa tamperelaiset matkustavat Kärppien vieraaksi.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Älytön kiekkomaali aiheutti hullut juhlat Pohjois-Amerikassa
VIDEO: Flyers-maalivahdilta yksi kauden komeimmista torjunnoista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa