Bernard Tomic - Aleksandr Dolgopolov 9.1.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Sulaako Bernard Tomic ukrainalaistaiturin käsittelyssä?

Bernard Tomic – Aleksandr Dolgopolov, merkki 2, kerroin 1,82 PAF

PAFin kertoimet otteluun 1,94 | 1,82 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Sydneystä, kolmannen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Australian Bernard Tomic sekä vastaan asettuva Ukrainan Aleksandr Dolgopolov. Bernard Tomic on ehtinyt voittamaan kahden ensimmäisen kierroksen aikana Marcel Granollersin sekä Blaz Kavcicin, kun taas Aleksandr Dolgopolov sai ensimmäisellä kierroksella luovutuksen Edouard Roger-Vasselinilta. Toisella kierroksella Aleksandr Dolgopolov suorastaan murskasi Jerzy Janowiczin suoraan kahdessa erässä. Aleksandr Dolgopolov on pelaajana erittäin arvaamaton, mutta toisaalta ukrainalainen osaa erittäin paljon tennistä. Aleksandr Dolgopolovin suurimmat vahvuudet ovat siinä, että ukrainalaisen syöttöä on todella vaikeaa lukea sekä toisekseen myös se, että takatukan pelityyli on täysin rytmitöntä. Vastustajat ovat usein Aleksandr Dolgopolovin kanssa ongelmissa juuri sen takia, koska ukrainalaisen pelissä ei ole minkäänlaista selkeää rytmiä.

Bernard Tomic pelasi Hopman Cupissa edellisellä viikolla kolme ottelua ja poistui niistä kahdesti voittajana, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Bernard Tomic ei ole lunastanut urallaan vielä lainkaan niitä odotuksia mitä australialaiselle on muutaman vuoden ajan jo asetettu! Bernard Tomicista ollaan odoteltu Australiassa seuraavaa TOP-10 tason pelaajaa, mutta Bernard Tomicin peliesitykset ovat ailahdelleet jatkuvasti todella paljon. Bernard Tomicin viime kausi meni täysin penkin alle. Bernard Tomic kruunasi viime kautensa Bratislavan Challenger -tason turnaukseen, jossa australialainen päätti hävitä ensimmäisellä kierroksella surkealle Ilya Marchenkolle. Pelillisesti Bernard Tomicia ei voida luokitella esimerkiksi voimapelaajaksi, mutta taitavasta pallonkäsittelijästähän australialaisen kohdalla on kysymys. Potentiaalia Bernard Tomic ei ole pystynyt saamaan toistaiseksi irti, joten paineet australialaisella alkavat varmasti olemaan sen suhteen.

Aleksandr Dolgopolov pelasi jo Dohassa vuodenvaihteessa hyvin, vaikka ensimmäisellä kierroksella David Ferrer olikin ukrainalaista parempi. Aleksandr Dolgopolov on ehtinyt jättämään alkukauden aikana itsestään hyvän kuvan. Aleksandr Dolgopolovin kannalta erittäin huono asia on se, että ukrainalaisen sairaus tavallaan häiritsee pelaamista Euroopan ulkopuolella, mutta muutaman ensimmäisen peliviikon aikana siitä ei ole ollut sen suurempaa haittaa. Pelaajana Aleksandr Dolgopolov on samalla ollut juuri Bernard Tomicille erittäin vaikea vastustaja. Aleksandr Dolgopolovin rytmitön peli on aiheuttanut Bernard Tomicille suuria ongelmia, sillä pelaajien viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta voitto on ukrainalaiselle mennyt neljä kertaa. Bernard Tomic oli viimeksi aseeton viime kaudella Monacon Masters-turnauksessa ukrainalaisen voittaessa helposti suoraan kahdessa erässä. Lähtökohtaisesti Bernard Tomic on kotiyleisönsä edessäkin lievä altavastaaja. Aleksandr Dolgopolov poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas