VIDEO: Tennistähti ei jätä paljon arvailujen varaan uudella mainosvideolla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Tenniksen kauden viimeinen Grand Slam -turnaus alkaa huomenna. 

Tennismaailman kauden viimeinen Grand Slam-turnaus pelataan Yhdysvalloissa tulevan viikon maanantaista lähtien. Miesten puolella US Openin hallitseva mestari on Marin Cilic, joka kaatoi viime vuoden loppuottelussa Kei Nishikorin. Viime vuoden turnaus oli hyvin yllättävä, sillä loppuottelussa ei ollut yksikään mestarisuosikkeina olleista pelaajista.

Tänä vuonna vedonlyöntitoimistoilla on yksi selkeä suosikki, ja se on Novak Djokovic. Tenniksen tämän hetken ATP – rankingissa sijalla kahdeksan olevaan espanjanlaiseen Rafael Nadaliin ei juuri turnauksessa luoteta. Tämä kaksinkertainen US Open voittaja vuosilta 2010 ja 2013 pitää kuitenkin huolen siitä, että tulee voittoja tai ei, niin hän on huomion keskipisteenä…

29 – vuotias tennisammattilainen on nimittäin julkaissut juuri US Openin kynnyksellä uuden mainoskampanjan vaatemerkki Tommy Hilfigerin kanssa. Kampanja ei suinkaan koske tunnetun vaatebrändin kauluspaitoja tai kenkiä, vaan alusvaatteita. Mikä ei varmaan ole sattumaa kun ottaa huomioon että Nadalin yksi tavaramerkeistä tenniskentällä on alushousujen nykiminen?

Ohessa videot itse kampanjan julkistamistilaisuudesta, sekä mainosvideo ” It all comes of”. Eiköhän nämä videot takaa sen, että Nadal on vähintään mediapelin voittaja aivan US Openin alla?

 

 

 

Peliyhtiö Unibet tarjoaa US Openin ajaksi erikoistarjousta. Peliyhtiö palauttaa kaikki voittajavedot, mikäli Roger Federer voittaa US Openin! Jos betsaat esimerkiksi rahasi Djokovicin voitolle ennen 31.8.2015 ja turnauksen viekin Federer, niin saat panoksesi takaisin.

Unibet tarjoaa lisäksi loistavan vetovalikoiman US Openiin:

  • Ainutlaatuinen piste-pisteeltä live-betsaus.
  • Betsaa pelin voittoa jopa 40-30 -tilanteessa.
  • Kaikki single-ottelut saatavilla live-kertoimissa.
  • Korkea payback vedoista niin Pre- kuin Live-kertoimissakin.

Lue myös:
Tenniksellä kasvua pelikassaan!

unibet