VIDEO: Toni Korkeakunnas jatkaa FC Lahden päävalmentajana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/05/2016
Jaa tämä...

FC Lahti jatkaa tutun päävalmentajan alaisuudessa.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti ja Toni Korkeakunnas ovat tulleet siihen tulokseen, että ”Toke” jatkaa jo neljännelle kaudelleen seurassa vuoden sopimuksella, johon sisältyy yhden vuoden optio jatkosta. Kysyntää miehelle olisi ollut muuallakin.

– Korkeakunnaksen jatko luo vahvan pohjan ensi kauden joukkueen rakentamiselle. Token osaaminen nuorten koulimisessa sekä seurayhteistyön hyödyntämisessä ovat tärkeitä seikkoja seurallemme, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen kertoi tiedotteessa.

– Tälle kaudelle alkanutta uutta projektia ei kannattanut jättää kesken. Nuorten pelaajien kanssa on hieno tehdä töitä ja tulevalle kaudelle näkymät ovat varsin hyvät. Valmentajien ja taustahenkilöstön yhteistyö on myös sujunut saumattomasti, Korkeakunnas totesi.

Vaikka Korkeakunnaksesta on oltu kiinnostuttu muuallakin, Veikkausliigan mitalisijat karkasivat FC Lahdelta jo kesällä. Päävalmentaja onkin myöntänyt, että tämän kauden menestys on ollut pettymys. Korkeakunnas on maininnut, että että kulisseissa häntä on kampitettu.

– Asiallinen kasvokkain käytävä kritiikki on ihan okei.

Katso FC Lahden edellisen ottelun parhaat palat:

 

Seuraavan kerran Veikkausliigassa pelataan ensi viikon perjantaina, jolloin vuorossa on kuuden ottelun mittainen kattaus. Kentällä nähdään myös FC Lahti, joka matkustaa erittäin mielenkiintoisessa pelissä testaamaan viime kauden mestari SJK:n pelivireen.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: FC Lahden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Luka Modric ei pelaa Suomea vastaan
VIDEO: Tshekin jalkapalloliigassa jättiyllätys? – “Zlincester” taistelee kärkisijoista

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa