Älä syötä sinne! – Urheilumaailman TOP 10 harhasyötöt!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/04/2015
Jaa tämä...

Tulevan kahden viikon aikana tulla ratkaisemaan urheilumaailman kolmen todella merkittävän pystin kohtalot. NHL:n Stanley Cup finaalit Tampa Bay Lightning ja Chicago Blackhawksin välillä alkoivat viime yönä ja päättyvät viimeistään 17.6. Koripallon suurimman ja kauneimman ammattilaisliigan NBA:n finaalit alkavat taasen tänään Golden State Warriorsin ja Cleveland Cavaliersin yhteenotolla. Koriskenttienmestari on selvillä viimeistään 19.6. Eurooppalaisen seurajalkapallon tavoitelluin pokaali jaetaan kesäkuun 6. päivä, kun Juventus ja Barcelona kamppailevat Mestarien liigan voitosta.

Finaalihuuman ollessa kovimmillaan kautta maailman, on hyvä jälleen kerran muistuttaa, että urheilijatkin ovat vain ihmisiä. Ja ihmiset tekevät virheitä! Ihminen on usein taipuvainen nauramaan muiden virheillä, ja ajattelemaan ”minähän en tuollaisia mokia tee.” Alla oleva video kuitenkin todistaa sen, että kuka tahansa voi mokata, ja joskus se voi tapahtua vaikka MM-finaalissa. Video muistuttaa myös siitä, että juuri urheilun arvaamattomuus, yllätyksellisyys ja dramaattisuus ovat sen mitä suurinta antia.

Videolla esiintyvistä pelaajista yksi pelaa tälläkin hetkellä tärkeässä roolissa NHL-finaaleissa. En kerro vielä Kanesta, ei kun siis kenestä on kyse. Katso video, ja varaudu nitropurkin kanssa siihen, että joku juuri sinun suosikkijoukkueesi pelaaja tulee antamaan jonkun näin karmaisevan harhasyötön, kevään ratkaisevimmalla hetkellä.