Torino - Inter 20.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viekö Inter pisteet mukanaan Torinosta?

Torino – Inter, merkki 2, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 3,45 | 3,30 | 2,15

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät Torino sekä vieraaksi saapuva milanolainen Inter. Sarjataulukossa tällä hetkellä Torino on sijalla kaksitoista, kun taas Inter löytyy puolestaan kuudennelta sijalta. Kaiken kaikkiaan Inter on pelannut erinomaisen alkukauden, sillä aikaisemmilla kausilla Inter on menettänyt aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Inter on seitsemästä ottelustaan onnistunut voittamaan neljä ja sitä voidaankin pitää mukavana suorituksena. Mikäli Inter voittaa tänään, vierasjoukkue tulee nousemaan neljäntenä olevan Veronan ohi. Täytyy tosissaan kuitenkin muistaa, että Torino sekä Inter ovat muita joukkueita silmällä pitäen pelanneet ottelun vähemmän.

Interillä on oikeastaan toiminut homma niin hyökkäyspäässä kuin myös puolustuksessa. Inter on viimeistellyt jo peräti kuusitoista maalia ja sitä voidaankin pitää erinomaisena asiana. Inter on materiaaliltaan tälläkin kaudella Italian liigan parhaimmistoa, vaikka aivan suurimmaksi mestarisuosikiksi Interiä ei voikaan nostaa. Joka tapauksessa jotain Interin puolustuksestakin kertoo se, että omissa verkot ovat heiluneet kuusi kertaa. Itseasiassahan vähemmän maaleja on päästänyt alkukaudella vain Roma.

Inter hävisi viimeksi kotonaan ennen maajoukkuetaukoa Romaa vastaan 0-3 maalein, mutta sitä ennen Inter pelasi pitkän aikaa ilman ainuttakaan tappiota. Interillä kuitenkin riittää potentiaalisia maalintekijöitä niin paljon enemmän kuin esimerkiksi kotijoukkueen vastaavassa tilanteessa, että ehdottomasti tässä kohteessa on lähdettävä vierasvoitosta liikenteeseen. Torino on ollut läpi alkukauden yhden miehen varassa. Alessio Cerci on viimeistellyt kuusi maalia kotijoukkueelle. Torinohan ei pääse tänään lainkaan parhaalla kokoonpanolla liikenteeseen, joten se syö Torinon virettä varmasti. Inter on jättänyt itsestään hyvän kuvan, vaikka viimeksi kotonaan tappio lopulta tulikin. Inter on hyvä ja ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas