Toronto Raptors - Miami Heat 6.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Pysyykö Toronto kotonaan Miamin kyydissä?

Toronto Raptors – Miami Heat, merkki 2, kerroin 
Toronto Raptors (+5 pistettä) – Miami Heat, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 1,48 

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Miami Heat matkustaa Toronto Raptorsin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Toronto Raptors on tällä hetkellä viidentenä ja puolestaan Miami Heat on heti perään kuudentena. Sarjataulukkoa on tässä vaiheessa turhaa sen enempää tarkistella. Materiaaliltaan Miami Heat on tälläkin kaudella ylitse muiden, sillä yksinkertaisesti Miami Heatin materiaali on NBA:n laadukkain. Miami Heat on hävinnyt alkukaudella jo kaksi kertaa, mutta eihän se ole mitään uutta, että alkukaudella on hieman hankalaa myös liigan parhaimmistoon kuuluvalla joukkueella. Miami Heat voitti kuitenkin viimeksi kotonaan Washington Wizardsin 103-93 murskalukemin, joten sinänsä Miami Heat pääsee tähän otteluun hyvästä tilanteesta. 

Toronto Raptors on jättänyt itsestään alkukaudella oikeastaan erittäin positiivisen kuvan, mutta nyt kuitenkin Toronto Raptors joutuu pahimpaan mahdolliseen testiin! Toronto Raptors voitti edellisellä kierroksella Milwaukee Bucksin vieraissa 90-97 numeroin, mutta toisaalta nyt vastustajan taso on jo täysin eri luokkaa. Toronto Raptors tunnetaan normaalisti kohtalaisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta materiaaliltaan Toronto ei ole yksinkertaisesti missään tapauksessa Miami Heatin tasoa. Toronto elää paljolti kotiotteluidensa varassa, joten varmasti Toronto tulee joka tapauksessa saamaan tänään hurjasti tukea kotiyleisöltään.

Miami Heat on ollut Toronto Raptorsille äärimmäisen vaikea vastustaja, sillä kaiken kaikkiaan joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat kaikki menneet Miami Heatin eduksi. Toronto Raptors on osoittanut olevansa etenkin kotonaan yllätysvalmis, mutta Miami Heat pystyy materiaalinsa puolesta olemaan oikeastaan täysin omassa luokassaan. Ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka Miami nappaisi tänään voiton selkeälläkin erolla. Kaksi tappiota neljästä ottelusta on Miamille ehdottomasti erittäinkin heikko suoritus, mutta tänään kolmatta tappiota tuskin tulee Toronton vieraana. Miami napataan vetokupongille ehdottomasti mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas