Tottenham - Arsenal 16.3.2014 | Spurs yrittää kääntää kurssin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Lontoon klassikko-ottelussa kompuroiva Tottenham ja loukkaantumisista kärsivä Arsenal

Vihje lyhyesti

– Tottenhamin edeltävä viikko oli lähes katastrofaalisen huono. Manageri Sherwood on tuonut julki tyytymättömyytensä joukkueeseen. Arsenal on pärjännyt paremmin, vaikka putosikin Mestareiden liigasta ja Valioliigan kärkipaikka on päässyt karkuun.

– Arsenal on viime aikoina ollut hyvä kotikentällä ja huono vieraissa. Joukkueen loukkaantumislista on järkyttävän pitkä ja nimekäs. Tottenhamilla on useampi pelaaja kehnossa pelikunnossa, ja kokoonpanomuutoksia on odotettavissa.

– Molemmat joukkueet ovat motivoituneita, molemmat pelaavat sijoituksen puolesta. Pelissä on vielä paljon, kotijoukkueella lisäksi uskottavuus. Kertoimet ovat aika hyvin kohdallaan, mutta tarkka peli tuo tasapelin ainakin kolme kertaa kymmenestä.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,40 Unibet

 

 

Lähtökohdat otteluun

Sunnuntain toisessa Valioliigan klassikko-ottelussa lontoolaiset periviholliset Arsenal ja Tottenham kohtaavat Spursin White Hart Lanella. Viime viikko on ollut Tottenhamille surkea. Ensin 0-4 -tappio Chelsean kotikentällä ja viikolla Benfica kävi hakemassa vakuuttavan 3-1 -vierasvoiton Euroopan liigan ottelussa Lontoossa. Tottenhamin manageri Tim Sherwood toi jo Chelsea-häviön jälkeen julki tyytymättömyytensä joukkueen tilaan. Benfica-ottelu ei takuulla parantanut Sherwoodin mielialaa.

Tottenham on viime aikojen lamasta huolimatta pelannut kelpo kauden. Se on sarjassa viidentenä. Kymmenen otteun kuntopuntarissa joukkue on vain yhden pisteen Arsenalia perässä. Kotikentällään Spurs on ollut hyvä. Manchester Citylle hiljattain kärsittyä 1-5 -kotitappiota lukuunottamatta se on voittanut heikompia joukkueita varmoin ottein. Viime aikoina White Hart Lanella ovat kaatuneet niin Cardiff, Everton, Crystal Palace kuin Stoke. Viime päivien surkeudesta johtuen joukkueen itseluottamus ei takuulla ole huipussaan, ja liian moni pelaaja on selkeästi kehnossa terässä.

Arsenal on parhaillaan Valioliigassa neljäntenä eikä voittokamppailukaan ole vielä kokonaan ohitse heidän osaltaan. Hyvä voittoputki veisi joukkueen jälleen aivan kärjen tuntumaan. Viime aikoina Arsenalin menestys on pohjannut hyviin kotiotteluihin. Vieraskentillä on ollut heikompaa. Viimeiset kaksi Valioliiga-kamppailua vieraskentällä Arsenal on hävinnyt, Stokelle 1-0 ja Liverpoolille 5-1. Viiden viimeisen vierasottelun kuntopuntarissa Arsenal on taulukon keskivaiheilla.

Viime viikolla Arsenal pelasi Mestarien liigassa 1-1 -tasapelin Bayern Munchenin vieraana. Tuloksesta ei ollut hyötyä, sillä edellinen osaottelu oli päättynyt 2-0 saksalaisille. Viime viikonloppuna Arsenal pieksi FA Cupissa Evertonin kotikentällään 4-1.

Tottenhamin manageri Sherwood takuulla muuttaa kokoonpanoa viime otteluista, muutosta on tultava. Poissa valinnoista ovat loukkaantuneet puolustaja Ciriches, keskikentän Capuoe ja hyökkääjä Lamela. Kokenut kärkimies Defoe hiljattain pakkasi kassinsa ja lähti pelaamaan Kanadaan, Torontoon. Keskikentän Eriksen on tehnyt maalin kahdessa viimeisessä ottelussaan. Benficaa vastaan hän osui komeasti vapaapotkusta.

Arsenalilla on tällä kaudella riittänyt loukkaantumishuolia. Poissa on nimekäs lista pelaajia, puolustajat Gibbs ja Monreal, keskikentä Wilshere, Ramsey, Diaby ja Özil sekä hyökkääjä Walcott.

Perustelut vihjeelle

Arsenalilla on ollut vieraskentillä hankalaa, ja uskoisin heidän ensisijaisesti hauavan välttää tappiota. Tottenhamin on pelattava kelpo peli joukkueen uskottavuuden vuoksi. Häviö olisi paha paikka manageri Sherwoodille. Kumpikin joukkue on motivoitunut. Kertoimet ovat aikalailla kohdallaan, mutta Unibetin tarjoama tasapelikerroin 3.40 on juuri ja juuri kelvollinen.

Vihje: tasapeli, kerroin 3,40 Unibet

 

 

Veikkaussivut | Anssi