Tottenham - Manchester United 1.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Tottenham sekä Manchester United avaavat päivän Brittien kentillä.

Tottenham – Manchester United, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,80 | 3,30 | 2,40

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Tottenham sekä vieraaksi saapuva Manchester United. Sarjataulukossa Tottenham on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas puolestaan Manchester United on sijaa korkeammalla. Joukkueiden välillä on tässä vaiheessa vain piste Manchester Unitedin eduksi. Tiedossa tulee olemaan suurella todennäköisyydellä runsasmaalinen kohtaaminen, vaikka Tottenham on alkukaudella ollut vähämaalinen. Tottenham hävisi edellisessä Valioliigan ottelussaan Manchester Citylle 6-0 maalein, mutta toisaalta torstaina Eurooppa liigassa Tottenham palasi heti voittojen pariin Trömsön vieraana 0-2 lukemin.

Manchester United matkusti keskiviikkona Mestarien liigan otteluun Leverkusenin vieraaksi ilman Nemanja Vidiciä sekä Robin Van Persietä, mutta Manchester United murskasi saksalaiset käsittämättömästi 0-5 maalein! Manchester United pelasi kaiken kaikkiaan Leverkusenin vieraana erinomaisen ottelun ja muutenkin Manchester Unitedin kannalta on hieno asia se, että vierasjoukkue on päässyt valmistautumaan paremmin tähän otteluun. Leverkusen viimeisteli maaleja jopa omaankin maaliin, joten manchesterilaiset saivat lopulta voiton hyvinkin helpolla. Tottenhamin alakerta oli viikko sitten Manchester Cityn vieraana ensimmäisestä minuutista lähtien ulkona kuin lumiukko, joten tänään kotijoukkueen alakertaan luottoa ei löydy. Lisäksi tosissaan Tottenhamin edellinen ottelu pelattiin vasta torstaina.

Molemmat joukkueet saavat tänään sairaslistalta todennäköisesti merkittäviä apuja, sillä Emmanuel Adebayor on tekemässä paluun Tottenhamin kokoonpanoon sekä puolestaan Manchester United on saamassa takaisin vahvuuteensa Robin Van Persien sekä Rafaelin. Varsinkin Robin Van Persien paluu vierasjoukkueen kokoonpanoon olisi enemmän kuin tervetullutta jatkoa ajatellen. Lähtökohtaisesti joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta peräti kolme on päättynyt yli 2,5 maalimäärään. Tottenham tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta Manchester Cityä vastaan käyty ottelu jätti paljon kysymysmerkkejä Valkoisten osalta. Maaleja nähdään tänään todennäköisesti molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas