Tottenham - Newcastle 10.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Newcastle vieraissa Tottenhamin kimppuun.

Tottenham – Newcastle, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,57 | 4,33 | 6,50

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Tottenham sekä Newcastle iskevät yhteen. Sarjataulukossa tällä hetkellä Tottenham on kuudentena, kun taas Newcastle löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kuusi pistettä Tottenhamin eduksi. Materiaaliltaan Tottenham on valtavasti joukkueista laadukkaampi, joten kotiedun kanssa Tottenhamin tulee olla tässä ottelussa suursuosikin asemassa! Tottenhamille maalinteko on ollut tähän mennessä vaikeaa, mutta toisaalta Tottenhamille ollaan tehty tällä kaudella viisi maalia. Se on äärimmäisen erinomainen suoritus.

Newcastle on tehnyt tällä kaudella neljätoista maalia eli Newcastlen maalinteko on toiminut selkeästi paremmin kuin Tottenhamin maalinteko. Mutta toisaalta Newcastlen puolustus onkin sitten vuotanut hirveään tahtiin! Newcastlelle ollaan tehty tähän mennessä kuusitoista maalia ja se on ehdottomasti aivan liikaa. Vieraissa Newcastlelle ollaan tehty yksitoista maalia, joten se tarkoittaa keskimäärin yli kahta maalia ottelua kohden. Sillä tavalla Newcastle ei montaa vierasvoittoa tule tälläkään kaudella nappaamaan. Viimeksi vieraissa Newcastle hävisikin Sunderlandia vastaan 2-1 numeroin.

Newcastle voitti edellisessä kotiottelussaan Chelsean uskomattomasti 2-0 lukemin, mutta kaiken kaikkiaan harva uskoo tänään realistisesti Newcastlen mahdollisuuksiin. Materiaaliltaan joukkueiden välillä on kuitenkin niin selkeä tasoero Tottenhamin eduksi, että kaiken järjen mukaan Tottenham tulee tästä ottelusta voiton nappaamaan. Tottenham pelasi toki torstaina Eurooppa liigaa, mutta tässä on ollut tavallaan neljä päivää taukoa, joten tuskinpa sillä ottelulla on enään sen suurempaa merkitystä. Tottenham napataan ehdottomasti vetokupongille mukaan. Newcastlen edellinen vierasvoitto Tottenhamia vastaan on viiden vuoden takaa. Helppoa ei ole Tottenhamin vieraana Newcastlella ollut.

Veikkaussivut | Tuomas