Tottenham - Sheriff Tiraspol 7.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Joutuuko moldovalaisseura jyrän alle Englannissa?

Tottenham – Sheriff Tiraspol (+2), merkki 1, kerroin 
Tottenham – Sheriff Tiraspol (+3), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,11 | 9,00 | 23,00 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Englannissa yhteen iskevät Tottenham sekä vieraaksi saapuva Sheriff Tiraspol. Kyseessä on K-lohkon ottelu, jossa joukkueiden välinen tasoero on aivan mieletön Tottenhamin eduksi. Tottenham johtaa kolmen kierroksen jälkeen lohkoa yhdeksällä pisteellä ja Tottenham onkin kovaa vauhtia matkalla lohkovoittoon. Tottenham on materiaaliltaan Eurooppa liigan suurimpia mestarisuosikeita, sillä kotijoukkueelle oli varmasti suuri takaisku jäädä ulos Mestarien liigan lohkovaiheesta. Tottenhamin maaliero on tässä vaiheessa 7-0, joten kyllähän se kertoo siitä, että Tottenham on täysin omaa luokkaansa tässä lohkossa. Toisena oleva Anzhi on jo viisi pistettä Tottenhamia jäljessä.

Jermaine Defoe on viimeistellyt kotijoukkueelle Eurooppa liigassa jo peräti neljä maalia, joten Tottenhamin tilanne on kaiken kaikkiaan enemmän kuin kohdallaan! Sheriff Tiraspol on viimeistellyt toistaiseksi yhden maalin, joten moldovalaisvieraiden maalinteko on tökkinyt ja hyvin pahasti. Sheriff Tiraspol on tottunut menestymään Moldovan pääsarjassa, mutta valitettavasti kansainvälisillä kentillä Sheriff Tiraspol ei ole saanut mitään aikaan eikä tätä menoa myöskään tule saamaan aikaan. Sheriff Tiraspol on kahteen edelliseen Moldovan liigan otteluun viimeistellyt peräti kuusi maalia, mutta valitettavasti niistä otteluista on turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä.

Tottenham jäi viimeksi Valioliigassa maalittomaan tasapeliin Evertonin vieraana, mutta joka tapauksessahan muuten Tottenham on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä ja samallahan Tottenham on jättänyt vastustajat kokonaan ilman maaleja jo monessa ottelussa putkeen. Itseasiassahan Tottenhamia vastaan maalinteko on ollut oikeastaan joukkueelle kuin joukkueelle äärimmäisen vaikeaa. Lähtökohtaisesti niin moni asia viittaa Tottenhamin selkeään voittoon, että sen pidemmittä puheitta napataan kotivoittoa tasoituksella vetokupongille mukaan. Jopa selkeäkin tasoitus olisi tässä kohteessa paikallaan.

Veikkaussivut | Tuomas