TPS - Ässät 17.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Ässät arvokkaan voiton Turusta?

TPS – Ässät, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,63 Sportingbet
TPS – Ässät, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,20 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,30 | 4,00 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Turussa yhteen iskevät TPS sekä Porista vieraaksi saapuva Ässät. Tässä ottelussa panokset ovat enemmän kuin kohdallaan. Sarjataulukossahan TPS on luonnollisesti edelleen viimeisenä, kun taas Ässät löytyy sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa porilaisten eduksi on kuusi pistettä. TPS taistelee tässä ottelussa mahdollisuudesta päästä ulos viimeiseltä sijalta, sillä voitolla turkulaiset olisivat jo muutaman pisteen päässä sijasta kolmetoista. Kaiken kaikkiaan TPS sekä Ässät tulevat todennäköisesti tarjoamaan runsasmaalisen kohtaamisen. TPS on viime aikoina pelannut vähämaalisia otteluita, mutta Ässien tilanne on täysin toinen. Edellisestä viidestä ottelustaan Ässät on vain yhdessä pelannut vähämaalisen kamppailun. Edellisellä kierroksella Ässät voitti jatkojen päätteeksi kotonaan Pelicansin vaatimattomasti 6-5 maalein. Kahteen edelliseen otteluun porilaiset ovat varsinaisella peliajalla viimeistelleet kahdeksan maalia.

Ässät on viime aikoina noussut huikeaan pelivireeseen, sillä viisi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä voittoa! Ässät on saalistanut viime aikoina huomattavan paljon voittoja jatkojen päätteeksi, mutta vihjettä laadittaessa tärkein asia on kuitenkin se, että vierasjoukkue on ollut erittäin runsasmaalinen. Viime aikoina Ässien otteluita on ollut mielenkiintoista seurata, koska niissä on sattunut ja tapahtunut. Dragan Umicevic sekä Niklas Hagman ovat olleet joukkueelle kuin joukkueelle todella vaikeita pideltäviä. Pelicansia vastaan edellisellä kierroksella porilaisten maalivahtipeli ei onnistunut, mutta toisaalta siitä huolimatta Punamustilta löytyi peräti viisi tehtyä maalia varsinaisen peliajan puitteissa. Se ei kuitenkaan poista edelleenkään sitä asiaa, että porilaisille ollaan kaikkineensa viimeistelty 126 maalia. Ässien puolustus on kokonaisuutta ajatellen ollut siispä todella virheherkkää porukkaa.

TPS on tilastojen valossa Liigan surkein kotijoukkue yhdessä KalPan kanssa, mutta toisaalta tässä ottelussa kohtaavat kaksi todella virheherkkää joukkuetta. Periaatteessa tähän otteluun on mahdotonta lähteä ennakkosuosikkia metsästämään. Ässät on ollut joukkueista paremmassa pelivireessä, mutta toisaalta TPS:llä ei ole tässä kohdassa kuin voitettavaa. TPS ei voi enään menettää yhtään mitään, sillä kotijoukkueen takana sarjataulukossa ei ole ensimmäistäkään joukkuetta. TPS:n sekä Ässien välisessä kohtaamisessa kaikki mahdollisuudet ovat siihen, että maaleja on tiedossa runsaammalla kädellä. TPS:ltä tärkeimmät ratkaisupelaajat ovat jo ehtineet vaihtamaan maisemaa, mutta toisaalta kotijoukkueella siitä huolimatta nälkäisiä pelaajia varmasti riittää. Kaiken kaikkiaan yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 ovat erinomaisia valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas