TPS - Blues 12.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Palaako Blues takaisin normaaliin päiväjärjestykseen Turussa?

TPS – Blues, merkki 1, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,87 | 4,25 | 3,35

 

 

Jääkiekon Liigaa, Turussa yhteen iskevät TPS sekä vastaan asettuva Espoon Blues. Ottelu on samalla Nelonen Pron illan tv-taistelu tärkeistä pisteistä. TPS on edellisestä neljästä ottelustaan voittanut kaksi, joten sinänsä TPS:n laiva on matkalla oikeaan suuntaan. Torstaina TPS toisaalta nolasi itsensä häviämällä HIFK:n vieraana peräti 4-0 maalein. Juuso Puustinen iski vaatimattomasti kolme maalia TPS:n verkkoon. TPS on nyt kotonaan varmasti näyttöhaluinen, sillä vieraaksi saapuva Blues olisi tänään kaaduttava. Blues on uinut alkukierroksen jälkeen niin syvissä vesissä, että ei mitään rajaa. Blues voitti viimeksi kotonaan Jokerit 1-0 maalein, mutta oikeasti Blues sai maalinsa tuossa ottelussa tuurin ansiosta. Jokerit loi paljon vaarallisia maalintekotilanteita, mutta niin vain espoolaisryhmä selvisi ottelusta voittajana ulos.

TPS on voittanut kotonaan kaksi edellistä ottelua, sillä tämän kuun ensimmäisenä päivänä TPS voitti SaiPan 2-1 maalein ja puolestaan viikko sitten lauantaina Ilves joutui toteamaan 5-4 numeroin turkulaisryhmän paremmakseen. TPS ei pystynyt luomaan HIFK:n vieraana maalintekotilanteita lainkaan tarpeeksi, mutta onhan sekin todettava, että Juuso Puustisella oli aivan huikea ilta HIFK:n hyökkäyksessä. TPS:n on saatava tänään heti alusta alkaen painetta Bluesin päätyyn, sillä vierasjoukkueen tilanne on hyvin sekava. Bluesin fanitkin ovat jo ehtineet järjestämään oman mielipiteensä asiasta edellisessä kotiottelussa. Se toisaalta saattoi mahdollisesti olla osasyynä jopa Bluesin voittoon juuri Jokereita vastaan.

Bluesin vierassaldo näyttää synkkää lukemaa, joten helppoa ei tänään Bluesille tule myöskään Turun vierailulla. Lähtökohtaisesti kumpikaan joukkue ei ole sinänsä vakuuttanut alkukaudella missään vaiheessa, mutta Blues on osoittanut sen, että oikeita maalintekijöitä espoolaisryhmästä ei yksinkertaisesti löydy. Blues tarvitsisi niin monelta pelaajalta tasonnostoa, jotta sijoitus sarjataulukossa olisi korkeammalla. TPS:n on tälläinen ottelui voitettava.

Veikkaussivut | Tuomas