TPS - HIFK 26.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako HIFK arvokkaan vierasvoiton Turusta?

TPS – HIFK, merkki 2, kerroin 
TPS – HIFK ML, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,84 | 4,25 | 3,35 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva HIFK. Sarjataulukossa TPS on tällä hetkellä sijalla yksitoista, mutta paremmin ei ole mennyt HIFK:llakaan. Helsinkiläisjoukkue voitti viimeksi kotonaan Ässät 5-3 maalein, mutta muuten kokonaisuudessaan kausi on ollut tähän mennessä hankala. Sijoitus sarjataulukossa on viimeinen. Hyviäkin asioita HIFK:n osalta löytyy, sillä Brad Thiesen pelasi Raumaalla viimeksi kokonaisuudessaan erittäin hyvän ottelun, vaikka Lukko ottelun lopulta voittikin. Brad Thiesen oli alkukaudella suomeksi sanottuna karmean heikko, mutta nyt HIFK:n ”ykkösmaalivahti” on päässyt huomattavasti parempaan pelivireeseen. Toinen mielenkiintoinen pointti on siinä, että TPS on täysin yhden ketjun varassa. Mikäli TPS:n ykkösketju ei onnistu maalinteossa, TPS on ottelussa kuin ottelussa hätää kärsimässä. Kai Suikkanen tulee tekemään tähän otteluun kokoonpanon suhteen muutoksia, mutta voi hyvin olla, että se ei varsinkaan vielä tänään tule auttamaan.

TPS on erittäin altis hyökkäyspään kiekonmenetyksille ja juuri tähän asiaan HIFK:n valmennus on varmasti keskittynytkin aamujään palaverissa. HIFK:n osalta olisi saatava ehdottomasti nopeita vastaiskuja, sillä luistelun avulla TPS:n puolustajat tulevat tänäänkin olemaan ongelmissa – TPS:n puolustajilla on tapa pelata varman päälle tilanteen kuin tilanteen ja näin ollen jättää täysin liikaa tilaa vastustajalle kuin vastustajalle etsiä hyviä maalintekotilanteita.

HIFK:n peliesitykset ovat olleet tähän mennessä vähintäänkin yhtä sekavia kuin TPS:n peliesitykset, mutta toisaalta tässä tilanteessa HIFK:lle tarjotut kertoimet nousevat mukaviksi yllätyspeli-ideoiksi! HIFK:n maalivahtiongelma saattaa hyvinkin olla menneen talven lumia mikäli Brad Thiesen onnistuu myös tänään jatkamaan vierasjoukkueen maalilla hyviä peliesityksiä. HIFK on syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas