TPS - HJK 26.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ottaako HJK valtavan askeleen kohti Suomen mestaruutta?

TPS – HJK, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 4,80 | 3,80 | 1,62 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva HJK. TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä, joten loppukauden osalta TPS:llä ei ole minkäänlaista panosta. Marko Rajamäki joutui tiukkaan paikkaan heti kauden alussa, sillä TPS koko paljon loukkaantumisia ja muutenkin Europelit sotkivat pahasti kautta Veikkausliigassa. Toisaalta urakka Europeleissä jäi myös lyhyeksi. Joka tapauksessa Marko Rajamäki on ollut pakotettu nostamaan nuoria pelaajia kokoonpanoon ja se on valitettavasti tuloksissa näkynyt. TPS voisi nostaa itseään vielä muutaman sijan ylemmäs, mutta toisaalta kotijoukkueen motivaatiokaan tuskin tässä vaiheessa kautta on enään parasta mahdollista luokkaa.

HJK:lle tarjoamalla tarjoillaan seuraavaa Suomen mestaruutta, tällä hetkellä on täysin mahdotonta kuvitella, että enään FC Hongalla olisi mitään asiaa taisteluun mestaruudesta! FC Honka pilasi omat loputkin mahdollisuutensa maanantaina pelaamalla JJK:ta vastaan 3-3 maalein tasapelin. FC Honka olisi voitolla noussut vielä mahdollisesti taistelemaan jollain tapaa mestaruudesta, mutta nyt sekin asia on pelkkää historiaa. HJK on voittanut kuudesta viime ottelustaan kuusi ja tosissaan tällä voitolla HJK voisi nousta jopa seitsemän pisteen karkumatkalle espoolaisiin nähden. Se tulisi olemaan espoolaisryhmälle liikaa.

Kaiken kaikkiaan HJK on ollut tällä kaudella selkeästi Veikkausliigan laadukkain joukkue, TPS:llä ei ollut viime kerralla mahdollisuuksia HJK:n yllättämiseen ja kaiken järjen mukaan mahdollisuudet ovat myös tänään vähissä. HJK pelaa materiaalinsa puolesta väärässä liigassa, sillä mestaruus tulee ratkeamaan valitettavasti jo tänään. Seitsemän pistettä karkumatkaa on aivan liikaa. HJK on ollut niin vakuuttava tähänkin mennessä, että varmasti vierasjoukkue haluaa ratkaista mestaruuden lopullisesti tässä vaiheessa.

Veikkaussivut | Tuomas