Kanadalaishyökkääjä jättää TPS:n - Uusi osoite KHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 06/06/2016
Jaa tämä...

Kanadalaishyökkääjä Francis Pare jättää TPS:n ja palaa ensi kaudeksi KHL:ään. 28 – vuotias keskushyökkääjä liittyy Medvescak Zagrebin miehistöön.

Kesken viime kauden tammikuussa KHL-seura Slovan Bratislavasta Turun palloseuraan hypännyt kanadalainen Francis Pare suuntaa ensi kaudeksi jälleen takaisin itäisiin kiekkokauloihin. Miehen uusi osite on kroatialainen, kaudella 2013-2014 KHL-sirkukseen liittynyt, Medvescak Zagreb.

Pare ehti pelata toisella ja tuoreimmalla TPS visiitillään runkosarjassa 18 ottelua joissa mies summasi tehot 10 + 4 = 14. Pudotuspeleissä tahti oli samaa luokkaa ja hän viimeisteli 8 ottelussa 6 tehopistettä (4 + 2 ) Pare olikin koko lyhyen pestinsä ajan yksi mustavalkoisen joukkueen parhaita pelaajia. Tämä on huomattu myös Kroatiassa, jossa miestä kohtaan on ladattu kovat odotukset.:

” Francis on mainio kahden suunnan hyökkääjä. Hän on näyttänyt kykynsä KHL:ssa ja on hakemaamme pelaajatyyppiä. Paré pelasi loistavan kevätkauden Suomessa ja oli Liigan johtavia maalintekijöitä. Odotamme hänestä kärkiketjujen hyökkääjää” Suitsutti Zagrebin suurseuran urheilutoimenjohtaja Aaron Fox. Pare on voittanut urallaan sekä Calder Cupin että Gagarin Cupin.

Muistathan että peliyhtiö Betsson on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

KHL-TÄHDELLÄ KOVAT PALKKAVAATIMUKSET NHL-SEUROILTA

VIDEO: SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄ RATKAISIJANA STANLEY CUP FINAALISSA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa