TPS - FC Inter 16.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Turussa kauden viimeinen paikallistaisto.

TPS – FC Inter, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,40 | 3,10 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Turussa yhteen iskevät TPS sekä FC Inter. Kyseessä on aina odotettu kuuma paikalliskohtaaminen. Tällä hetkellä sarjataulukossa TPS on kahdeksantena, kun taas FC Inter on sijalla yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on toisaalta vain kolme pistettä TPS:n eduksi. Tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, sillä keskikasti sekä itseasiassa kaikki sijoitukset viimeisenä olevaa JJK:ta on vielä täysin avoinna. FC Interilläkin on muutamalla voitolla mahdollisuus nousta monia sijoja ylöspäin, mutta tehtävä ei ole helppo, sillä FC Interillä on läpi kauden ollut valtavia maalinteko-ongelmia. FC Inter on viimeistellyt tällä kaudella vähiten maaleja Veikkausliigassa, jopa JJK on onnistunut tekemään enemmän maaleja.

TPS on kärsinyt läpi kauden valtavista loukkaantumisista ja näin ollen Marko Rajamäki on ollut pakotettu nostamaan nuoria pelaajia avauskokoonpanoon. TPS on edellisestä viidestä ottelustaan onnistunut voittamaan vain yhden, joten siinä huomataan sekin asia, että ei ole kulkenut toisellakaan turkulaisjoukkueella yhtään sen paremmin. Viimeksi TPS pelasi KuPSin vieraana 1-1 maalein tasapelin. Sitä ennenhän TPS pelasi JJK:n kanssa 2-2 maalein tasapelin – jyväskyläläisseuraa vastaan olisi ehdottomasti pitänyt napata kolme pistettä.

Tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen, kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut tällä kaudella missään vaiheessa. FC Interillä on vieläpä alla nöyryyttävä tappio FC Lahtea vastaan peräti 1-3 maalein. TPS on ollut hieman hallitsevampi osapuoli keskinäisissä kohtaamisissa, mutta nyt maalit jäävät todennäköisesti ainakin vähiin. Alle 2,5 maalia on hyvä valinta mukaan kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas