TPS - JYP 19.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

TPS saa vieraita Liigakamppailun merkeissä Jyväskylästä.

TPS – JYP, merkki 2, kerroin
TPS – JYP ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,75 | 4,00 | 2,15

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, TPS saa vieraakseen Jyväskylästä saapuvan JYPin. TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa edelleen viimeisenä, kun taas JYP löytyy sijalta kuusi. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa seitsemäntoista pistettä jyväskyläläisten eduksi. JYP matkustaa Turkuun 4-2 maalein voitto taskussaan HIFK:sta, vaikka sitä ennenhän JYP hävisi kotonaan Pelicansille 1-3 maalein. JYP hallitsi ottelua Pelicansia vastaan täydellisesti, joten kaiken kaikkiaan jyväskyläläisten tilanne on enemmän kuin kohdallaan. JYPin valmennus on saanut vierasjoukkueen pelaamaan erittäin hyvällä tasolla, mutta tosissaan Pelicansin maalilla ennen maajoukkuetaukoa ollut Jere Myllyniemi lähes yksin pysäytti Hurrikaanin ja näin ollen JYP koki kotitappion.

TPS pelasi viimeksi yllättävän hyvän ottelun Kärppiä vastaan, sillä TPS saalisti pisteen 1-2 numeroin päättyneen ottelun päätteeksi. TPS pystyi venyttämään ottelun jatkoerään ja se on ehdottomasti kotijoukkueelle hieno suoritus. Se ei kuitenkaan tässä vaiheessa lopulta lohduta Kai Suikkasen ryhmää yhtään. TPS:n viisikko on organisoitu melkoisen sekavasti eikä hyökkäykset tunnu lainkaan luontevilta. TPS hävisikin viime viikon päätteksi ensin Lahdessa Pelicansia vastaan 5-3 maalein ja heti perään Espoossa Bluesille 3-2 maalein. TPS:n tilannetta ei auta se, että vierasjoukkue sai sairaslistalle lisää pelaajia. Fredrik Norrena sekä Brian Willsie ovat uusimpia pelaajia sairaslistan puolelle.

TPS:lle maalinteko kotiotteluissa on ollut käsittämättömän vaikeaa, sillä TPS kylläkin voitti hetki sitten KalPan kotonaan 6-3 maalein, mutta muuten turkulaiset ovat tehneet kotiyleisönsä edessä keskimäärin yhtä tai kahta maalia ottelua kohden. Sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melko vaikeaa. JYPillä on vieraista alla kaksi voittoa, joten vierasjoukkue lähtee ehdottomasti suosikkina myös tähän otteluun. Kaiken kaikkiaan TPS:n tilanne on erittäin synkkä ja voidaankin sanoa jo se ääneen, että kohta muutoksia alkaa tapahtumaan hieman reilumminkin, jos tappiot tulevat toistensa perään. JYP menee tästä kohteesta vetokupongille ehdottomasti mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas