tps ountfield

TPS kohtaa tsekkijengi Mountfieldin, jatkuuko hyvät otteet?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 09/02/2017
Jaa tämä...

TPS nappasi komean voiton Kari Jalosen SC Bernistä torstaina. Toivottavasti turkulaisten vire jatkuu, sillä TPS on kolmen pelatun pelin jälkeen lohkonsa viimeisenä. Mountfield on yllättänyt lohkossa jo positiivisesti ja negatiivisesti, torstaina se hävisi Nottinghamille jatkoajalla. TPS:n täytyy olla varuillaan joka tapauksessa.

Tepsiltä voiton avaimia heilutti maalivahti Setänen ja konkarikolmikko Erik Perrin, Jonne Virtanen ja Tomi Kallio. Näitä miehiä voi varmaankin laittaa maalintekijäksi maalintekijävetoon myös lauantaille sen verran kivasti joukkueen peli sujui kolmannessa erässä. SC Bern oli ottelun suosikki, mutta niin vain TPS näytti epäilijöilleen kaapin paikan.

Saako TPS Petrus Palmun jo kokoonpanoon?

 

Ottelu näkyy Unibet TV:n ja NordicBetin Livestreamin kautta ilmaiseksi, joten livevetojen lyöntiin on nyt erinomainen mahdollisuus mainiolla kuvanlaadulla. Kannattaa muistaa myös Nordicbetin ilmaisvedot, tarjous on sellaisenaan voimassa vielä tämän viikonlopun pelien ajan.

Tärkeät pisteet Tepsille

Kolmen ottelun jälkeen ollaan siis tasan puolessa välissä CHL-alkusarjaa. Sarja ei alkanut mitenkään hyvin turkulaisille, mutta Berniä vastaan osuivat kaikki palikat kohdalleen. Pisteitä TPS tarvitsee ja tärkeää olisi tästä kotiottelusta napata ne täydet kolme pistettä.

Nordicbetillä on edelleen voimassa CHL-ilmaisvetotarjous, lyömällä vähintään 10 vedon CHL-peleistä. Katso tarkemmat detaljit Nordicbetin kampanjasivuilta.

Nordicbetillä pienimmät tulosvetokertoimet tähän matsiin ovat tasapeleille 2-2 ja 3-3, kummastakin saisi 15.00 kertoimella vetorahat takaisin pelitilille. 2-3 ja 3-2 tuovat jo vähän isommin rahat takaisin.

Mielenkiintoinen betsauskohde on maalit 4.5 ja 6.5 maalin väliin. Yli 6.5 on kertoimella 3.75, alle 4.5 on saanut kertoimen 2.14 ja 4.5 ja 6.5 välillä on kertoimella 2.90. Mikä on sinun valintasi tähän matsiin?

Tsekkaa tästä matsia odotellessasi TPS:n elokuun kuukausimakasiini:

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

shaktar
Shaktar Donetsk - AS Roma 21.2.2018, Ukraina on paha paikka rooma...

Shaktar Donetsk on ollut pitkällä talvitauolla, AS Roma taas on hiljattain katkaissut pitkän voitottomien otteluiden putkensa.

pyeongchang-päivä
Torstai 22.2., tuoko yhdistetyn miehet viestimitalin? Lyö vetoa ...

Torstaina on jälleen mitalimahdollisuus ja paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Betsaa ja voita!

Aikaisemmat otteluennakot