liiga tps tappara veikkaussivut.com

Perjantai 5.1. ja kuuma kärkikamppailu TPS - Tappara!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/05/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

TPS – Tappara liigapeliin lähdetään hieman kummallisista asetelmista. TPS:n huima voittoputki meni poikki edellisessä ottelussa Helsingissä ja Tapparalla on taas vaihteeksi kaksi tappiota alla. Kumman kurjuusputkelle pistetään jatkopalaa perjantain kiihkeässä liigataistossa?

Kyseessä on todellakin herkullinen ns. kuuden pinnan peli, ota itse kolme ja ryöstä vielä pahimmalta vastustajaltakin ne kolme pistettä. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät sijoilta 2. ja 3. ja näillä sijoilla joukkueet ovat tämän ottelun jälkeenkin, kävi mitä kävi. Piste-ero vaan voi venähtää maksimissaan sinne seitsemään pisteeseen tai kaventua yhteen, toki myös tasapelin mahdollisuus on.

Turussa odotetaan jo innolla vieraita Tampereelta:

Sellaista ei ollakaan näiden joukkueiden välillä nähty neljään vuoteen, edellisen kerran tämä tapahtui 2013 joulukuussa. Tampereella toki on tasuria nähty, mutta ei Turussa. Olisiko tässä tähän matsiin kova vedon paikka? Kertoimet ovat tietenkin hyvät tasapelille, mutta se on näistä kaikista tuloksista samalla se epätodennäköisin.

Kumpi kääntää kelkkansa?

TPS kävi tosiaan häviämässä niukasti HIFK:lle, toki silläkin oli voiton avaimet tuossa pelissä, eikä peli ollut huonoa. Puolustuksesta uupuvat Juolevi ja Tallinder jättivät ison loven TPS:n puolustukseen, jokohan Juolevi olisi kerinnyt Nuorten MM-kisoista takaisin kokoonpanoon?

Tappara on nyt hävinnyt kaksi ottelua putkeen, ensin Lukkoa vastaan maaleja tuli molemmille roppakaupalla, sen jälkeen Jyväskylässä Tappara lähti taas laittamaan bussia maalin eteen. No niin taisi laittaa molemmat kun tulos oli 1-0. Turku, perjantai-ilta ja hyvä tunnelma voisi laittaa joukkueet latomaan maaleja. Tosin maalin suilla molemmilla on kovat kassarit, joten sen puolesta voidaan nähdä myös melkoisen tiivistä pelaamista. Vaikea kohde tulosvetoon, mitäs siellä laitetaan?

Tsekkaa viime Turun -kohtaamisen parhaat palat, samoja lukemia tulosvetoon tänäänkin?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot