VIDEO: TPS valinnut kapteeniston - hurja määrä kokemusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: LIIGA
  • 09/02/2015
Jaa tämä...

Turun ylpeys on valinnut alkavalle kaudelle kapteeniston.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava TPS on valinnut joukkueelleen kapteeniston. Turkulaisjoukkueen kapteeniksi on valittu viimeiset 15 kautta ulkomailla pelannut Tomi Kallio. Hän on turkulaisryhmän kasvatti.

Kallion valinta TPS:n kapteeniksi on loistava valinta, sillä viime kaudella hän kipparoi Växjön Ruotsin SHL:n mestariksi.

Varakapteeneiksi lisää kokemusta

Kallion valitseminen TPS:n kapteeniksi oli selvää jo elokuussa, mutta nyt on selvillä koko kapteenista. A-kirjaimen saavat rintaansa Henrik Tallinder, Petteri Nummelin ja Eric Perrin. Varakapteenit valittiin turkulaisseuraan pelaajien äänestyksellä.

Toinen varteenotettava vaihtoehto kapteeniksi olisi ollut Jyväskylässä C-kirjainta rinnassaan vuosia kantanut Perrin. Kanadalainen siirtyi juuri täksi kaudeksi TPS:n riveihin.

Yhteenlaskettuna TPS:n kapteenisto on pelannut yli 1000 NHL-ottelua. Kvartetti onkin voittanut mestaruuksia niin Suomessa, Ruotsissa, Sveitsissä kuin Pohjois-Amerikassa.

TPS on alkavalla kaudella yksi SM-liigan mielenkiintoisimmista joukkueista. Turkulaisseuran edelliset kaudet ovat sujuneet rajusti alle odotusten. Alkavalle kaudelle hankittu hyökkäyskalusto Perrinin ja Dave Spinan johdolla on sellainen, että jääminen pudotuspelien ulkopuolelle olisi täysin anteeksiantamatonta.

TPS:n urakka SM-liigassa käynnistyy muiden joukkueiden tavoin vasta ensi viikolla, mutta jo huomenna turkulaisseuralla on tiedossa hyvinkin mielenkiintoinen CHL-kamppailu. Tällä kerralla Turkuun vieraaksi saapuu saksalainen Düsseldorf.

Lohko G:n kärkipaikkaa pitävän TPS:n tilanne on CHL:n suhteen vahva. Kolme ottelua ovat tuottaneet varsinaisella peliajalla kaksi voittoa ja yhden voiton varsinaisen peliajan jälkeen.

Veikkaussivut ruotii jokaisen SM-liigajoukkueen kohdalla syyt siihen, että miksi kyseinen joukkue tulee tai ei tule pelaamaan alkavalla kaudella pudotuspeleissä. TPS on vuorossa aivan pian, mutta ennen turkulaisseuran arviointia kannattaa tutusta muun muuassa KooKoon, Sportin ja HPK:n lähtökohtiin.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lähde: TPS tiedote

Lue myös:
Kolme suomalaista sai tulokassopimuksen – Rantanen kirkkaimpana tähtenä!
Kolme suomalaisjoukkuetta tarvitsee vielä pisteitä CHL:ssä!