Tre Kronorin tähtipakki jättää olympialaiset väliin! | Olympialaiset

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2013
Jaa tämä...

Ruotsalaispakki Tobias Enström ilmoitti jättävänsä Sotshin olympialaiset kokonaan väliin.

Winnipeg Jetsiä edustava Tobias Enström ei pue Tre Kronor -paitaa päälleen Sotshin olympialaisissa. Ruotsalaispakki ilmoitti haluavansa keskittyä täysillä käynnissä olevaan NHL-kauteen.

– Lista ei ole vielä lopullinen, mutta istuin alas maajoukkueen päävalmentaja Pär Mårtsin kanssa muutama viikko sitten, kun hän matkusti tapaamaan minua, puheli Enström NHL:n verkkosivuilla.

– Päätös oli vaikea, mutta päätin kieltäytyä maajoukkueesta. Haluan keskittyä Winnipeg Jetsiin ja tehdä kaikkeni pudotuspeleihin pääsyn eteen. Haluan levätä tauon aikana, jotta pysyisin terveenä. En vain tuntenut olevani sataprosenttisesti mukana, jatkoi Enström.

Enström edusti maataan Vancouverin olympialaisissa vuonna 2010. Ruotsalaispuolustaja keräsi neljässä ottelussa tililleen kaksi syöttöpistettä.

28-vuotias Enström on pelannut tällä kaudella 14 ottelua ja kasannut niissä tehot 1+6. Parhaalla kaudellaan tähtipakki viimeisteli tehot 10+41=51 vain 72 ottelussa. Mies onkin yltänyt 50 tehopisteen rajapyykkiin kahteen otteeseen.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut