Judd Trump - Marco Fu 20.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Judd Trump yllätettävissä Marco Fun käsittelyssä?

Judd Trump – Marco Fu, merkki 1, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 1,60 | 2,20

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla äärimmäisen jännittävä Champions of Champions -turnaus, tänään pelataan pääsarjan toista pelipäivää. Iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Englannin Judd Trump sekä Hong Kongin Marco Fu. Judd Trump hävisi viime viikonloppuna PTC 7 -osakilpailussa kolmannella kierroksella Mark Selbylle tiukan taistelun päätteeksi, kun taas Marco Fu hävisi neljännellä kierroksella Ding Junhuille. Judd Trump halutessaan lukeutuu ehdottomasti maailman kolmen parhaimman snookeristin joukkoon, mutta vahvat huhut ovat kertoneet, että Judd Trump viihtyy suomeksi sanottuna liikaa yöelämässä. Judd Trumpin pussitustaitoja ei tarvitse selittää sen enempää, sillä yhtä hyvät pussitustaidot omaa ainoastaan Ronnie O’Sullivan. Judd Trump on äärimmäisen huikea break-builder ja myös kilpailutilanteissa Judd Trump pystyy isoihin ratkaisuihin. Tämä kausi on ollut Judd Trumpille joka tapauksessa vaikea, joten nyt olisi ehdottomasti englantilaisen palattava takaisin omalle tasolleen.

Marco Fu on ensinnäkin äärimmäisen suosittu pelaaja sekä toisekseen Marco Fu on aina ollut huippupelaajille äärimmäisen vaikea vastustaja, vaikka Marco Fu itse ei ole ainakaan toistaiseksi voittanut vielä välttämättä mitään niin suuria turnauksia. Marco Fu omaa kaikki ne asiat, joita vaaditaan huippusnookeristilta, mutta valitettavasti ainakaan toistaiseksi Marco Fu ei ole pystynyt nappaamaan suurten turnauksien mestaruuksia. Marco Fu pelasi hetki sitten International Championshipin turnauksen finaalissa, mutta tiukassa paikassa Marco Fu sortui ja lopulta Ding Junhui nousi takaa-ajoasemasta voittoon 9-10 numeroin. Tiukoissa paikoissa Marco Fu on hieman ailahtelevainen kuten hyvin nähtiin myös esimerkiksi juuri International Championshipin turnauksen finaalissa.

Judd Trump pelasi jo edellisessä PTC -osakilpailussa hyvin ja näytti, että paluu omalle tasolle olisi mahdollisesti alkamassa. Aika näyttää, että onko asia tosissaan näin. Judd Trump hävisi joka tapauksessa edellisessä PTC -osakilpailussa sen ensimmäisenä kilpailupäivänä yhteensä ainoastaan yhden freimin! Lähtökohtaisesti nämä paras seitsemästä -ottelut ovat hyvin nopeita ja pienet asiat tulevat voittajan ratkaisemaan. Judd Trump on kuitenkin halutessaan parempi pelaaja kuin Marco Fu. Mitään ei oteta Marco Fulta pois International Championshipin menestyksestä, mutta Judd Trump on vielä astetta kovempi kilpailija kuin hong kongin ykkönen. Judd Trump menee tästä kohteesta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas